Soțul judecătoarei Cristina Moldovan, care și-a pus capăt zilelor anul trecut, găsit spânzurat în casă

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 09:20
Soțul judecătoarei Cristina Moldovan, care și-a pus capăt zilelor anul trecut, găsit spânzurat în casă
Soțul judecătoarei Cristina Moldovan, doctorul Cosmin Moldovan, găsit spânzurat. Sursa foto: observator.tv

La două luni de la moartea judecătoarei Cristina Moldovan din Târgu Mureș, soțul acesteia a fost găsit mort în casă. Medicul Cosmin Moldovan, de 44 de ani, lucra la Spitalul Județean Mureș.

Soțul judecătoarei Cristina Moldovan, găsit spânzurat

Persoana care a sunat la 112 să alerteze autoritățile cu privire la un posibil suicid a fost chiar fiul doctorului, care anul trecut și pierdut, din păcate, și mama.

Acesta a sunat ieri, 22 ianuarie, în jurul orei 17:00 la poliție. Autoritățile din comuna Livezeni, județul Mureș, au ajuns de urgență la fața locului și au descoperit cadavrul bărbatului, scrie observator.tv.

Fosta judecătoare și-a tăiat gâtul și a murit la spital, anul trecut

Mai multe echipaje de pompieri, polițiști și jandarmi au ajuns la casa doctorului rămas văduv din luna noiembrie, iar ceea ce au văzut i-a stupefiat: acesta era spânzurat.

Soția doctorului, Cristina Moldovan (38 de ani) fusese găsită cu gâtul tăiat pe 8 noiembrie 2019, lângă mașina personală. În cele din urmă, magistratul de la Curtea de Apel Mureș a decedat la spital.

Femeia avea probleme serioase în ultima vreme și amenința în ultima vreme că își va lua viața. Familia Cristinei a decis să fie deconectată de la aparate, după nouă zile de chin, aceasta fiind în moarte cerebrală cu șanse zero de recuperare. Organele ei au fost donate pentru salvarea vieților altor persoane.

Cristina Moldovan era judecătoare la Curtea de Apel Mureș. Aceasta absolvise Dreptul la Universitatea București în anul 2004. A devenit auditor de justiție la Institutul Național al Magistraturii, iar apoi a fost numită judecătoare pe 11 ianuarie 2008, repartizată inițial la Judecătoria Cluj Napoca.

Între 16 ianuarie 2008 și 15 iunie 2010 a lucrat la Judecătoria Cluj-napoca, din 16 iunie 2010 și până pe 1 iulie 2011 la Tribunalul Cluj, în perioada 2 iulie 2011 – 15 iunie 2013 a urmat la Curtea de Apel Cluj, iar în cele din urmă a fost judecătoare la Tribunalul Mureș, respectiv Curtea de Apel Mureș (la această din urmă între 2016 și 2019).

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×