Soțul Andreei Bălan a trecut prin clipe groaznice, în copilărie! George Burcea a fost la un pas să fie ucis de propriul tată

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/12/2019, 15:33
Soțul Andreei Bălan a trecut prin clipe groaznice, în copilărie! George Burcea a fost la un pas să fie ucis de propriul tată
George Burcea a fost la un pas să fie ucis de propriul tată. Sursa foto: okmagazine.ro

Andreea Bălan și soțul ei, actorul George Burcea, se potrivesc de minune, deoarece au multe lucruri în comun. Din păcate, ambii au avut probleme cu tații lor. Dacă scandalurile dintre Andreea Bălan și tatăl său au ajuns de multe ori în presă, cel dintre George Burcea și tatăl său de-abia acum urmează să fie făcut public.

George Burcea a fost la un pas să fie ucis de propriul tată

Un apropiat al lui George Burcea a declarat pentru cancan.ro că tatăl actorului a vrut să-și omoare fiul! Într-un acces de furie, acesta a pus mâna pe cuțit și și-a amenințat cu moartea propriul fiu! Mai rău este faptul că bărbatul a fost violent toată viața sa cu copiii și c soția lui.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat o rudă de-a lui George Burcea, pentru cancan.ro.

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum”

George Burcea nu a uitat prin ce a trecut în toată copilăria sa și vrea să facă public totul. Vrea ca alți copii să scape, poate, de chinurile suferite de el. Va scrie o carte despre tot ce i s-a întâmplat și poate va face și un film.

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violența domestică. Un subiect inspirat din viața mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce privește violența domestică pe care doresc să le desfășor, după care îmi doresc să vin și cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violența domestică.

Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția.

”Se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică!”

Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. 

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea. Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea pentru sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×