Soția juratului Joseph Hadad de la MasterChef a murit. Realizatorul Pro TV a rămas singur cu 3 copii

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/10/2019, 17:29
Soția juratului Joseph Hadad de la MasterChef a murit. Realizatorul Pro TV a rămas singur cu 3 copii
Chef Joseph Hadad și-a pierdut soția din cauza cancerului *foto: facebook

Unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, chef Joseph Hadad reușește mereu să aibă zâmbetul pe buze în episoadele din „MasterChef”, emisiunea transmisă pe Pro Tv. Cu toate acestea, povestea lui Hadad este una destul de tristă. Soția lui, Gila, a murit din cauza unei boli incurabile iar el a trebuit să învețe să aibă grijă de cei trei copii ai lor minori.

Povestea tristă a lui chef Hadad. Soția sa a murit de cancer la sân

Într-un interviu acordat celor de la click, Joseph Hadad a vorbit despre clipele grele prin care a trecut după ce a murit soția sa: „Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”.

Asta pentru că bucătarul a trebuit să învețe să fie și acasă: „Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”.

Chef Joseph Hadad și-a pierdut soția din cauza cancerului
Chef Joseph Hadad și-a pierdut soția din cauza cancerului *foto: antena3.ro

Ce fac acum copiii lui chef Joseph Hadad

În prezent, Joseph Hadad, ajuns la 59 de ani, este un tată mândru. Cel mai mare din cei trei copii ai săi, Dor, are 27 de ani și a studiat Afaceri și calculatoare. Fata mijlocie, Daniela, a împlinit la 22 de ani și se află la Berlin unde vorbește cinci limbi străine și studiază design comercial. Fata cea mică, Lipaz, are 15 ani și face o școală privată în București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×