Soția deputatului Anghel Agache și-a sufocat bebelușul, din greșeală. Femeia este cercetată pentru ucidere din culpă

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
16/02/2020, 11:39
Soția deputatului Anghel Agache și-a sufocat bebelușul, din greșeală. Femeia este cercetată pentru ucidere din culpă
Un bebeluș de numai 6 luni a murit sufocat din greșeală de mama sa. Sursa foto: pixabay.com

O femeie în vârstă de 35 de ani din Republica Moldova și-a sufocat bebelușul în vârstă de numai 6 luni în timpul somnului. Incidentul nefericit s-a petrecut la un hotel din Iași unde femeia era cazată alături de soțul ei.

O femeie din Republica Moldova și-a sufocat bebelușul în somn

Un bebeluș de numai 6 luni a murit sufocat din greșeală de mama sa în timpul somnului. Tragedia s-a petrecut la un hotel din Iași unde femeia era cazată împreună cu soțul ei, deputatul Anghel Agache din Republica Moldova.

Surse din anchetă au dezvăluit că femeia în vârstă de 35 de ani a dormit în același pat cu bebelușul pe care din greșeală l-a sufocat în timpul somnului. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar femeia este cercetată pentru omor.

Soția deputatului din Republica Moldova, cercetată pentru omor

Femeia îndurerată este cea care a apelat numărul de urgență 112. Soția deputatului s-a autodenunțat și a precizat că în jurul orei 04:00 s-a trezit și a observat că bebelușul de lângă ea nu mai respiră. Totul s-a întâmplat din greșeală.

Inițial polițiștii ieșeni au înregistrat un dosar penru moarte suspectă, dar cercetările care au fost efectuate până la această oră au arătat că soția parlamentarului din Republica Moldova se face vinovată pentru moartea bebelușului.

Oamenii legii au schimbat încadrarea cazului, iar prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi Monica Palaghia a mărturisit că femeia urmează să fie cercetată pentru ucidere din culpă.

„IPJ Iaşi a fost sesizat de o femeie de 35 ani, cu privire la faptul că s-a cazat la Hotel Internaţional din Iaşi împreună cu soţul său de 44 ani şi copilul de şase luni, iar pe timpul nopţii, în timp ce dormeau, mama a stat în pat peste minor, sufocându-l.

Aceştia sunt cetăţeni moldoveni. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi, informează stiripesurse.ro.

Specialiștii avertizează mamelor care dorm cu bebelușii în același pat că există un risc foarte mare de sufocare. Cel mai indicat este ca micuții să doarmă în patul propriu tocmai pentru a evita astfel de tragedii. Rezultatele unor studii americane sunt alarmante și arată 1.800 de decese infantile pe perioada a 3 ani. Toți aveau sub 1 an.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×