Soția lui Tiberiu Ceia a fost înmormântată. Artistul a lipsit de la eveniment

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
05/10/2019, 11:37
Soția lui Tiberiu Ceia a fost înmormântată. Artistul a lipsit de la eveniment
Soția lui Tiberiu Ceia a fost înmormântată vineri, 4 octombrie, la Timișoara, în mare secret. Sursa foto: renasterea.ro

Anca Ceia, soția celebrului interpret de muzică populară Tiberiu Ceia, a fost condusă pe ultimul drum după ce organismul femeii nu a mai putut face față bolii necruțătoare de care suferea. Din păcate, solistul nu a luat parte la înmormântare din cauza problemelor medicale.

Anca Ceia, soția lui Tiberiu Ceia, a fost condusă pe ultimul drum

Soția cunoscutului solist de muzică populară Tiberiu Ceia a fost condusă pe ultimul drum vineri, 4 octombrie. Înmormânatarea profesoarei Anca Ceia a avut loc în mare secret, în orașul în care a locuit o viață întreagă alături de soțul ei, Timișoara. Femeia avea 79 de ani și a murit în urma unei boli necruțătoare. Interpretul bănățean Tiberiu Ceia nu a participat la înmormânatarea femeii cu care a petrecut ultimii 52 de ani din viață. Solistul nu a putut să-și conducă pe ultimul drum soția și prietena cea mai bună din cauza problemelor medicale care din păcate s-au agravat.

Îmi împreun lacrimile cu dragul Tibi Tiberiu Aurel Ceia, în dureroasa despărțire de soția și mama fiului lor, profesoara Anca Ceia, care s-a mutat la Tatăl. Să îi fie deschise vămile văzduhurilor. Condoleanțe, dragii mei”, a scris artista Lia Lungu înainte de înmormântarea Ancăi Ceia, soția artistului.

Soția solistului avea 79 de ani
Tiberiu Ceia nu și-a putut conduce pe ultimul drum soția din cauza problemelor de sănătate. Sursa foto: kanald.ro

Ce spunea Tiberiu Ceia despre draga lui soție Anca Ceia

Tiberiu Ceia a mărturisit printre lacrimi că va trebui să învețe să trăiască fără femeia pentru care se trezea în fiecare dimineață. Muzicianul și soția sa au fost căsătoriți timp de 52 de ani și s-au cunoscut pe când erau colegi la Facultatea de Filologie a Universității din Timișoara. Cei doi au împreună un băiat care acum are 50 de ani și locuiește în Croația. Cristian, fiul artistului s-a ocupat de funeraliile mamei sale.

În primul rând, am fost doi prieteni foarte buni care se iubeau. Şi, în timp, am ajuns la concluzia că nu putem trăi unul fără altul, că ne completăm. Eram înţelepţi amândoi, dar mai ales soţia mea. Ea era cea care menţinea balanţa. Dacă vedea că eu am o perioadă dificilă şi nu putea să mă ajute din prima, mă lăsa în apele mele. Iubirea noastră din tinereţe s-a transformat într-o prietenie ce nu poate fi spulberată. Aşa că prietenia şi înţelepciunea, mai ales a femeii, sunt ingredientele ce ţin o căsnicie”, spunea artistul despre soția sa într-un interviu acordat  revistei „Taifasuri” în mai 2012.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×