Soția lui Marian Mexicanu este însărcinată! Acordeonistul, tată pentru a treia oară

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/03/2019, 17:39
Soția lui Marian Mexicanu este însărcinată! Acordeonistul, tată pentru a treia oară GALERIE FOTO
Soția lui Marian Mexicanu este însărcinată! Artistul va fi tată pentru a treia oară

După un divorț care s-a lăsat cu un scandal imens, a răsărit soarele pe strada lui Marian Mexicanu. Artistul va deveni tată pentru a treia oară! Ana-Maria Stoian, cea lângă care și-a găsit liniștea după căsnicia eșuată, îi va dărui un copil. Cunoscutul cântăreț a dezvăluit toate detaliile la Agenția VIP.  Marian mai are doi copii din relația anterioară, pe când Ana-Maria este la prima experiență de acest gen.

Soția lui Marian Mexicanu este însărcinată!

Soția actuală a lui Marian Mexicanu, Ana-Maria Stoian, va deveni pentru prima oară mamă. Cuplul a primit vestea cea mare la doar o lună de la cununia civilă. Artistul mai are doi copii din căsnicia eșuată, iar acesta va fi primul al cuplului, proaspăt căsătorit. Acum 3 ani, Marian Mexicanu și-a părăsit soția pentru Ana-Maria, cea care la vremea respectivă îi era amantă. Scandalul din familia artistului a ținut săptămâni bune prima pagină a ziarelor. Sunt un om fericit şi împlinit. Iubesc copiii, îmi iubesc copiii mai mult decât viaţa mea. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai dea un cadou divin aşa trebuie să fie. A făcut un test, dar pentru siguranţă trebuie să meargă la control. Vreau să fie fetiţă”, a spus Marian Mexicanu.

Cu toate că tânăra a făcut doarun teste de sarcină, aceasta vrea să meragă la un control efectuat de medici, pentru a fii sigură.  Eu sunt pregătită pentru un copil. Luni merg să verific care este treaba. Eu vreau un băiat. Nu ştiu prea multe despre simptome. Încă nu am avut greţuri”, a spus Ana-Maria Stoian, soţia lui Marian Mexicanu.

Ana-Maria Stoian, soția lui Marian Mexicanu, este însărcinată!
Ana-Maria Stoian, soția lui Marian Mexicanu, este însărcinată!

Marian Mexicanu, de acord cu operațiile estetice ale soției

„Eu am fost cu ideea, ea nu a vrut. I se pare un lucru foarte rușinos și i-am spus că nu este. Pentru mine a fost un copil bun, frumos și mi-a placut de la început de ea, altfel nu făceam pasul pe care l-am făcut. După o vârstă, cu toții avem nevoie de o ajustare corporală. O să îmi pun și eu par, voi face implant în iarna. Sunt de acord, pentru mine este o frumoasă. Orice va vrea, de azi, ea va avea de la mine”, a afirmat artistul desprre soția sa și despre schimbarea fizică la care va apela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×