Soția lui Kobe Bryant, prima reacție după tragedia care i-a îndoliat familia. ”Mi-aș dori să-i pot îmbrățișa, săruta și binecuvânta”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/01/2020, 17:34
Soția lui Kobe Bryant, prima reacție după tragedia care i-a îndoliat familia. ”Mi-aș dori să-i pot îmbrățișa, săruta și binecuvânta”
Soția lui Kobe Bryant a avut o primă reacție după moartea baschetbalistului. Sursa foto: msn.com

Soția baschetbalistului Kobe Bryant a avut prima reacție după moartea tragică a soțului său și a fiicei lor de numai 13 ani! Vanessa Bryant este înmărmurită de durere, după ce a rămas singură cu trei copii. Văduva lui Kobe Bryant a postat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

Soția lui Kobe Bryant a avut o primă reacție după moartea baschetbalistului

Fostul star NBA Kobe Bryant a murit în urma unui accident de elicopter. În aparatul de zbor se mai afla și fiica lui în vârstă de numai 13 ani, dar și alte șapte persoane. Nimeni nu a supraviețuit accidentului aviatic.

„Eu și fiicele mele vrem să mulțumim milioanelor de oameni care ne-au arătat susținerea și dragostea lor în acest moment îngrozitor. Mulțumim pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele.

”Ne trezim dimineața crezând că Kobe și fiica noastră, Gigi, ne luminează calea”

Suntem complet devastați de dispariția adoratului meu soț, Kobe, tatăl fiicelor mele; și frumoasa și scumpa Gianna, o fiică iubitoare, grijulie și minunată și o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka și Capri.

Suntem devastați și din cauza familiilor care și-au pierdut persoane dragi duminică și le înțelegem durerea. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simțim în acest moment. Mă alină să știu că Kobe și Gigi știau că sunt foarte iubiți.

Am fost binecuvântați să-i avem în viețile noastre. Aș fi vrut să fie aici cu noi pentru totdeauna. (…) Nu sunt sigură de ceea ce urmează în viețile noastre și este imposibil să îmi imaginez viața fără ei.

Dar ne trezim dimineața crezând că Kobe și fiica noastră, Gigi, ne luminează calea. Dragostea noastră pentru ei este infinită. Mi-aș dori să-i pot îmbrățișa, săruta și binecuvânta. Să-i avem aici cu noi pentru totdeauna”, a scris Vanessa Bryant pe Instagram.

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. El a fost unul dintre cei mai populari baschetbaliști din istoria NBA. Acesta a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească des în elicopterul său privat, încă de când juca pentru Lakers. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×