Soţ şi soţie, găsiţi morţi în propria locuinţa. Bărbatul s-a spânzurat, iar pe corpul femeii erau urme de violenţă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 15:56
Soţ şi soţie, găsiţi morţi în propria locuinţa. Bărbatul s-a spânzurat, iar pe corpul femeii erau urme de violenţă GALERIE FOTO
Cei doi soți au fost găsiți morți în locuința lor. Sursa foto - facebook

Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi în propria locuinţă. Bărbatul a fost descoperit spânzurat în podul casei, iar pe corpul femeii erau urme evidente de violenţă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie a fost găsită decedată în locuinţa sa din Ţuglui. Lao atentă cercetare, aceștia avea să descopere și un al doilea cadavru.

Soţ şi soţie, găsiţi morţi în propria locuinţa

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au găsit într-una din camerele locuinţei o femeie de 72 de ani, din Ţuglui, care era decedată, aceasta prezentând urme de violenţă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. De asemenea, în podul locuinţei poliţiştii l-au găsit spânzurat şi soţul femeii, un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Ţuglui. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

„Am fost alertați la numărul de urgență 112, în legătura cu posibila moarte a unei persoane care locuia într-o casă din localitatea Țuglui. Echipele de intervenție s-au deplasat la fața locului, acolo unde, într-adevăr, exista un cadavru.

Bărbatul s-a spânzurat, iar pe corpul femeii erau urme de violenţă

O femeie a fost găsită moartă, dar după alte câtvea minute și o examinare minuțioasă a casei, în pod a fost descoperit și soțul acesteia. Bărbatul era spânzurat. Deocamdată nu se esclude absolut nicio variantă.

Oamenii legii vor cerceta cazul în continuare pentru a afla cu exactitate ceea ce s-a petrecut, mai ales că pe corpul femeii au fost descoperite urma de violență”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×