Sorina Matei o desființează pe Andreea Berecleanu după plecarea ei de la Antena 1: „Nu e jurnalistă”

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/02/2020, 14:08
Sorina Matei o desființează pe Andreea Berecleanu după plecarea ei de la Antena 1: „Nu e jurnalistă”
Andreea Berecleanu, criticată dur de Sorina Matei. Sursa foto: Sputnik, Observator A1. Colaj: Fanatik

Sorina Matei, realizatoarea emisiunii „Aktualitatea românească” de la B1 TV a sărit la beregata fostei prezentatoare Andreea Berecleanu, cea care de curând și-a anunțat plecarea de la Antena 1.

Sorina Matei, critici extrem de dure la adresa fostei vedete de la Antena 1, Andreea Berecleanu

Nu e prima oară când Sorina își exprimă cu vehemență opiniile în mediul online, aproape despre orice, iar de data asta victimă i-a căzut Andreea Berecleanu, pe care o numește prompteristă care nu ar trebui să aibă pretenția de a se numi jurnalistă.

„Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio știre. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să știe că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani”, este comentariul extrem de dur al Sorinei Matei.

„Dacă pică prompterul sau curentul nu știe ce să facă”

„Berecleanu e o față obsedată de machiaj care vine, citește prompterul și pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de ”jurnalist”, ca și-n emisiuni tv”, a mai spus Matei.

„Mai cunosc eu mulți care fac PR, afaceri, și care și acum se prezintă fals jurnaliști, maculând meseria. La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu știe ce să zică și nici ce să facă, s-a terminat. Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie știri, materiale, se implică, Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le știu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic așa”, a mai completat jurnalista de la B1.

„Faptele sunt fapte, realitățile realități. Deci pe infuzia de minciună PR, ”tragedia” Berecleanu, ca să știți adevărul: Berecleanca, prompteristă, întotdeauna, jurnalist, never în ultimii 17 ani”, a mai scris realizatoarea de emisiuni politice.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×