Sore, criticată pentru o poză într-o cadă cu „lapte”. Artista s-a apărat spunând că e o glumă

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
22/09/2019, 16:25
Sore, criticată pentru o poză într-o cadă cu „lapte”. Artista s-a apărat spunând că e o glumă GALERIE FOTO
O glumă într-o cadă cu „lapte” făcută de Sore nu a prins bine fanilor săi *foto: captură facebook

O glumă făcută de artista Sore pe facebook s-a transformat repede într-un „concert” de reproșuri pentru cântăreața. Sore a făcut o poză într-o cadă în care a spus că „face baie în lapte”, dar imediat după aceea și-a luat extrem de multe critici din partea fanilor, care au acuzat-o că se laudă pentru faptul că trăiește pe picior mare. Din acest motiv, cântăreața a fost nevoită să își prezinte scuze.

Sore, criticată pe internet pentru o poză în cada cu „lapte”

„Eu fac baie în lapte, nu știu despre voi”, a scris Sore într-o poză care a adunat peste 1.700 de reacții și aproape 200 de comentarii. Contestatarii săi nu s-au ferit să o critice: „ Cu alte cuvinte: eu imi permit pentru că am bani! Voi?”, a scris o utilizatoare de facebook. „Intrebare! De ce? Sunt copii care nu au lapte sa se hrănească! iar tu faci baie…”, a mai scris un internaut. „Cred ca laptele acela era mai bine primit de niste copii cu nevoi,decat irosit pt o poza!”, a mai scris un fan al artistei.

O altă comentatoare a sfătuit-o pe artistă să fie mai modestă: „Draga Sore, probabil ca este foarte bine in baia de lapte. Si inteleg ca este nevoie de ea insa nu trebuie neaparat etalata.Etalarea bogatiei nu ajuta nimanui, ba dimpotriva, poate sa cauzeze. Poti, daca doresti, sa urmaresti postarea din foto anexata acestui mesaj”, la care a atașat o poză cu o bătrână săracă. VEZI GALERIE FOTO

O glumă într-o cadă cu „lapte” făcută de Sore nu a prins bine fanilor să
O glumă într-o cadă cu „lapte” făcută de Sore nu a prins bine fanilor săi *foto: captură facebook

Sore și-a cerut scuze pentru gluma făcută pe facebook

La ceva timp după comentariile de pe pagina artistei, Sore a simțit nevoia să răspundă criticilor și să anunțe că scena este dintr-un viitor videoclip și că nu a fost vorba de lapte adevărat:

„Vad ca gluma mea a sensibilizat multi oameni… speram ca facebook-ul sa fie un loc in care ne mai si amuzam, nu doar un spatiu in care vorbim despre drama care ne inconjoara, oricum, la fiecare colt de strada. Imi cer scuze daca v-am jignit cu ceva, am vazut ca exista si o doamna care ma intreaba cu ce ma ocup, as intreba-o si eu de ce ma urmareste, daca nu stie care imi e meseria. Si ca sa elucidam misterul pozei, este de la filmarile pentru noua piesa, e apa colorata ca nu cumva sa mi se reproseze vreo secunda ca vreau sa ma intalnesc cu faima filmand in chiloti. Dar, mna, sigur nu ma vor ocoli nici mesajele de acest gen. Pot doar sa spun ca imi pare rau sa constant, pe pagina personala, ca oamenii au atat de mult hate in suflet si nu recunosc o gluma”, a spus Sore, la comentariile pozei sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×