Șoferi, atenție la ce postați pe Facebook! Un șofer a rămas fără permis după o postare pe pagina de socializare

în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 11:19
Șoferi, atenție la ce postați pe Facebook! Un șofer a rămas fără permis după o postare pe pagina de socializare GALERIE FOTO

Facebook-ul a devenit rețeaua de socializare care dă foarte multe bătăi de cap polițiștilor de la rutieră.  Un  conducător auto aflat la volanul unui autocar  a depășit pe linie continua, și în curbă în localitatea Arad. Un al participant la trafic a filmat totul postând  pe pagina de socializare. Oamenii legii l-au sancționat, după ce au văzut imaginile, pe șoferul autocarului.

Depășirea pe linie continuă reprezintă contravenție și se sancționează cu suspendarea permisului de conducere timp de 30 de zile și 4-5 puncte de amendă, ceea ce înseamnă între 580 și 725 de lei potrivit noului Cod Rutier.

Fotografia, postată pe un grup de Facebook

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Lorena Radu: ”Fotografia a fost  postată pe un grup de pe Facebook, în aceasta  fiind “surprinsă o abatere de la regimul circulației rutiere, de natură să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Depășire linie continuă

Potrivit celor de la impactpress.ro în  imagini se observă cum un autocar care se deplasa pe centura Nord-Vest a Aradului, într-o curbă la stânga și pe linie continuă, intrând în depășirea unei coloane de autoturisme. Drept urmare, oamenii legii s-au autosesizat mai departe, astfel încât conducătorul autocarului a suportat rigorile legii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×