Șofer de ambulanță beat, accident cu mașina instituției

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/10/2018, 08:52
Șofer de ambulanță beat, accident cu mașina instituției GALERIE FOTO
Un șofer al unei ambulanțe a condus beat. Două persoane aflate înauntrul vehiculului au suferit daune corporale

Un șofer de ambulanță a condus beat, lucru ce l-a făcut să răstoarne vehicolul într-un șant, punând în pericol viețile celor dinauntru. Conducătorul mașinii are 56 de ani și a avut o alcoolemie de 0,97 mg/l. Din cauza aceasta, asistenta ambulanței, dar și pacientul ce se afla înauntru au fost răniți marți seara, 16 octombrie.

”La testarea conducătorului ambulanţei din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,97 mg/l. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Șofer beat la volanul unei ambulanțe

Un șofer de ambulanță din Brașov, în vârstă de 56 de ani, a condus beat, astfel a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un șanț. Persoanele aflate în mașină, o asistentă și un pacient, au suferit vătămări corporale. În urma acestui accident, conducătorul vehiculului s-a ales cu dosar penal, după ce a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru recoltarea probelor suficiente care să ateste faptul că a condus sub influența alcoolului. ”Şoferul unei ambulanţe a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un parapet metalic, după care a intrat în şanţul din partea dreaptă a drumului.

Ambulanța șoferului beat ajunsă în șanț
Ambulanța șoferului beat ajunsă în șanț

În urma impactului, asistenta şi pacientul din ambulanţă au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital de o altă ambulanţă, sosită la faţa locului. Pacientul aflat în ambulanţă a fost preluat din satul Vad şi se afla în drum spre Spitalul din Făgăraş. La testarea conducătorului ambulanţei din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,97 mg/l. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă’‘, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu, scrie Agerpres.  Ambele persoane aflat în mașină în timpul accidentului erau conștiente. Se pare că asistenta ambulanței a suferit o fractură claviculă pe partea stângă, iar pacientul, un traumatism cranio-cerebral.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×