Şoc în showbiz. Maria Constantin s-a despărţit de Dacian Varga. „În ultimii doi ani de zile n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/02/2020, 13:12
Şoc în showbiz. Maria Constantin s-a despărţit de Dacian Varga. „În ultimii doi ani de zile n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea”
Maria Constantin s-a despărţit de Dacian Varga. Sursa foto: spynews.ro

Maria Constantin s-a despărţit de Dacian Varga. Cei doi aveau o relaţie de aproximativ un an, o relaţie ferită de ochii lumii. Maria Constantin a dat prima dată de înţeles că nu mai are o relaţie cu Dacian Varga într-o emiune TV. Apoi, cântăreaţa a făcut anunţul oficial al despărţirii.

Maria Constantin s-a despărţit de Dacian Varga

Maria Constantin s-a despărţit de Dacian Varga. Anunţul a fost făcut de cântăreaţă în timp ce era invitată la emisiunea „Acces Direct”.  Maria Constantin a făcut prima dată o aluzie că s-a despărţit de iubit, când Viorel Stegaru, invitat în aceiaşi emisiune a cerut-o în căsătorie pe vedetă.  „Viorele, să ştii că sunt liberă!„, a fost reacția Mariei Constantin.

Artista nu a spus şi motivele despărţirii, dar a recunoscut că este o femeie liberă şi că vrea să-şi ţină viaţa privată personală departe de ochii lumii. „În ultimii doi ani de zile n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez. Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât”, a spus Maria Constantin.

Maria Constantin s-a despărţit cu scandal de Marcel Toader

Maria Constantin a fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader. Acesta amurit anul trecut. Despărţirea lor a fost una cu scandal. Cei doi şi-au reproşat lucruri în numeroase emisuni şi interviuri. Motivul principal al despărţirii se pare că au fost banii. Maria Constantin a fost cea care l-a părăsit pe Marcel Toader în urma unei discuţii aprinse. Şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă.

În decembrie, sătul de discuții, am vorbit cu avocații mei să vedem dacă putem divorța la notar. Și așa am și făcut, după ce ei au discutat cu cei ai Mariei și cu ea. Am decis să divorțăm la notar, fără să mai discutăm despre culpă pentru că procedurile, altfel, s-ar fi întins pe o perioadă mult prea lungă te timp.

Așa, ne-am înțeles, pe 23 ianuarie am divorțat și totul s-a terminat. A fost parte din înțelegerea noastră să nu vorbim despre data divorțului”, a spus Marcel Toader pentru Spynews.ro. „Despre Maria ce să spun? Că am iertat-o și am uitat-o…„, spunea Marcel Toader.

De cealaltă parte, Maria Constantin spunea la vremea respectivă, când era la cuţite cu Marcel Toader, că vrea despăgubiri de la el, respectiv jumătate din 65.000 de euro, sumă pe care omul de afecri ar fi încasat-o de la televiziuni în urma apariţiilor pe tema divorţului.

De asemenea, din divorţul cu scandal nu au lispit nici acuzaţiile de infidelitate. Marcel Toader a acuzat-o pe Maria Cosntantin că l-ar fi înşelat cu impresarul ei.

Mama suferă alături de mine, pentru ea este ucigător tot ce se întâmplă! Eu sunt acum într-o situaţie dificilă, mai ales că am trecut prin multe căsnicii care nu au avut finalul dorit de mine. Sunt nopţi când mă duc la ea, la Constanţa, o vizitez, stau câte două-trei ore şi după mă întorc la Bucureşti. Încerc să recuperez timpul pe care trebuia să îl petrec alături de ea„, spunea Maria Constantin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×