Soacra Elenei Udrea a lipsit de la botezul micuței Eva Maria. Mama lui Adrian Alexandrov lucrează în Italia

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/09/2019, 16:37
Soacra Elenei Udrea a lipsit de la botezul micuței Eva Maria. Mama lui Adrian Alexandrov lucrează în Italia GALERIE FOTO
Soacra Elenei Udrea a lipsit de la botezul micuței Eva Maria. Sursa foto: playtech.ro

Soacra Elenei Udrea a lipsit de la botezul micuței Eva Maria, care a avut loc acum câteva zile. Fostul ministru și-a botezat fiica, iar petrecerea a fost foarte elegantă, la un un local de fițe din Herăstrău. Cu toții au rămas surprinși atunci când au văzut că mama lui Adrian Alexandrov a lipsit de la fericitul eveniment.

Soacra Elenei Udrea a lipsit de la botezul micuței Eva Maria

Elena Udrea și-a îndeplinit visul, acela de a o boteza pe fiica sa în România. Deși acum câteva luni căuta fără succes o biserică creștină în Costa Rica, fostul ministru spera să ajungă din nou acasă, în România, unde să-și creștineze fiica, alături de familie și prieteni.

Dorința i s-a îndeplinit, iar botezul a fost unul de vis. Alături de Elena Udrea și Adrian Alexandrov au fost, așa cum era de așteptat, rudele lor, dar și personalități din lumea politicii precum Traian Băsescu. Cu toate acestea, alături de cei doi părinți nu a putut să fie și mama lui Adrian Alexandrov.

Soacra Elenei Udrea a lipsit de la botezul micuței Eva Maria
Soacra Elenei Udrea a lipsit de la botezul micuței Eva Maria. Sursa foto: adevarul.ro

Mama lui Adrian Alexandrov lucrează în Italia

”Mama mea, din păcate, nu a putut veni în țară. Ea lucrează în Italia și nu a putut să își ia liber, a trebuit să rămână acolo. Asta e…”, a declarat Adrian Alexandrov pentru wowbiz.ro. Mama lui Adrian Alexandrov, Anișoara, are grijă de o femeie în vârstă, în Italia, potrivit aceleiași surse. Soțul Elenei Udrea ar fi vrut să o aibă alături pe mama sa, însă nu s-a putut. În schmb, fratele lui Adrian Alexandrov a fost la botez.

La biserică, Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria, au avut rochii la fel, albe, din dantelă. Fostul ministru a făcut o scurtă declaratie înainte de a intra în biserică.

”Mi-am imaginat de sute de ori acest moment. Și Dumnezeu m-a ajutat să fie aici, în România. Este cel mai important moment după nașterea ei, exact în urmă cu un an, la ora 2.00, ora României. De aceea, am vrut ca la ora aceea să fim împreună, acasă”, a spus Elena Udrea.

După botez, Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au luat invitații și au mers la un local de lux din Herăsrău, unde s-au distrat până dimineață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×