Smiley va apărea în ”Triplu Sec” și în ”Las Fierbinți”, la PRO TV. Când se va întâmpla asta

Ana Chivu   
în Poze haioase
19/10/2018, 16:38
Smiley va apărea în ”Triplu Sec” și în ”Las Fierbinți”, la PRO TV. Când se va întâmpla asta GALERIE FOTO
Smiley a primit vestea că va fi actor în serialele "Triplu Sec" și "Las Fierbinți" de la PRO TV

Fanii iubitului cântăreț Smiley vor avea plăcerea să-l vadă în noua producție a trustului PRO TV, „Triplu Sec”, dar și în „Las Fierbinți”. Vestea a venit ca o bombă pentru iubitorii serialului, dar și pentru fanii înrăiți adunați de-a lungul anilor. Artistul uimește prin faptul că le va împăca pe toate.

Solistul are numeroase concerte, face vizite destul de dese la studioul său, este prezentator la „Românii au talent”, dar și jurat la „Vocea României”. Pe lângă toate aceste titulaturi, Smiley va apărea pe micile ecrane în serialul nou de la PRO TV, „Triplu Sec”. Se pare că trustul a prins foarte tare drag de el, implicându-l în cât mai multe proiecte și lăsându-l să contureze în timp o emblemă a unor emisiuni la care participă cu multă energie și dăruință.

Smiley, veste bombă de la șefii PRO TV. Va apărea în serialele „Triplu Sec” și „Las Fierbinți”

Iubitul cântăreț a făcut multe lucruri de-a lungul carierei, însă nu a mai apărut de ani de zile în fața camerelor pentru a-și demonstra talentul actoricesc. Acesta a mai jucat într-un serial care se numea „Cu un pas înainte”, în anul 2007, iar de atunci nu i-a mai bucurat fanii cu acest talent. Acest prim serial a fost prima experiență de acest gen, neștiind că peste ani va mai trece prin aceleași emoții.

Serialele de la PRO TV: „Triplu Sec” și „Las Fierbinți” îl așteaptă cu brațele deschise pe artistul care sigur că se va descurca de minune și va face furori în rândul fanelor care nu ratează nici măcar o apariție. Desigur că Smiley nu-și uită „rădăcinile”, așa că va continua cu muzica, prima sa iubire, ca și până acum. Momentan se pregătește pentru turneul său național „Confesiune”, ce se va desfășura între 28 octombrie și 18 noiembrie.  Cum se va descurca Smiley în noul rol de actor și prin ce vor trece personajele pe care le va interpreta în cadrul celor două seriale?

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×