Smiley, fermecat de Maria Crăciun, la Vocea României: “Ai o faţă angelică”

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/09/2019, 08:50
Smiley, fermecat de Maria Crăciun, la Vocea României: “Ai o faţă angelică” GALERIE FOTO
Smiley fermecat de Maria Crăciun la Vocea României

Smiley a fost cucerit pe loc de o tânără concurentă de la Vocea României! Chiar dacă nu l-a impresionat cu vocea ei, celebrul jurat a fost dat pe spate de felul în care arată Maria Crăciun, o concurentă plină de energie, în vârstă de doar 19 ani.

Smiley, fermecat de Maria Crăciun, la Vocea României

Spre norocul lui Smiley, dar și al nostru, Irina Rimes s-a întors și a luat-o în echipa ei pe frumoasa Maria Crăciun, pe care o vom revedea astfel iar și iar.

„Nu-mi vine să cred, arăţi cum îmi imaginez eu că arată Scufiţa Roşie. Ai o voce foarte puternică, nu mă aşteptam să arăţi aşa. Eşti foarte drăgălaşă, foarte blondă, ai aşa o faţă angelică. Mă bucur că s-a întors Irina”, a spus Smiley.

Smiley fermecat de Maria Crăciun la Vocea României
Smiley fermecat de Maria Crăciun la Vocea României. Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Noroc cu Irina Rimes

„Mi-am pierdut cuvintele”, a spus chiar și Irina Rimes imediat ce s-a întors. Maria Crăciun are 19 ani şi este din Galaţi. A interpretat melodia ”Rolling on the river”, a celebrei Tina Turner. La fel ca artista de peste ocean, și Maria Crăciun s-a făcut remarcată cu vocea, dar și apariția scenică.

Tânăra a ales o rochiță scurtă pentru Vocea României, care i-a pus în evidență foarte bine picioarele. Așadar, Maria Crăciun este o adevărată aparișie pe care de-abia aștetăm să o revedem pe scena Vocea României!

Pe aceeași scenă s-a aflat și Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adi Minune. Aceasta a demonstrat întregii țări că nu mai este atât de mică, iar talentul chiar se moștenește în familie. Adriana Simionescu a întors scaunul lui Horia Brenciu, cu melodia lui Emeli Sande, ”My Kind of Love”.

Adriana Simionescu are 16 ani este elevă la liceul Dinu Lipatti, studiază canto-jazz și spune că vrea să ajungă la fel de faimoasă ca Beyonce. A venit la Vocea României pentru a demonstra că este mult mai mult decât ”fata lui tata”. ”Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară”, a declarat Adriana Simionescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×