Smiley, despre copilărie: „Ai mei când eram mic, m-au păcălit”

Ana Chivu   
în Poze haioase
19/10/2018, 11:56
Smiley, despre copilărie: „Ai mei când eram mic, m-au păcălit” GALERIE FOTO
Smiley, declarații despre copilărie

Smiley a vorbit într-un clipuleț dintr-o serie a vlog-ului său despre copilăria pe care a avut-o. Cântărețul a decis acum mai bine de un an de zile să se facă plăcut și pe youtube, platformă din ce în ce mai folosită de tinerii de acum. Artistul are peste 594.135 de abonați care abia așteaptă să posteze ori o piesă nouă, ori o discuție cu nume cunoscute cum a obișnuit în episoadele sale.

Solistul a ales să fie mai aproape de fanii lui prin clipulețele în care își arată viața de zi cu zi, evenimentele pe care le onorează, cum se naște o piesă sau anumite povești care l-au făcut să fie așa cum este și l-au adus în acest punct.

Smiley, povești din copilărie

Cunoscutul cântăreț, și unul din cei mai râvniți burlaci, a postat un video pe canalul său de youtube alături de comediantul Teo. Ironia a fost că tocmai cel care face lumea să râdă de obicei, a fost mai mult decât serios, dat fiind subiectele atinse în episodul cu numele:

 Smileey alături de comediantul Teo
Smiley alături de comediantul Teo

„La episodul ăsta cu Teo nu se râde”. În cadrul filmulețului s-a discutat despre industria de stand-up, începuturile în România, cum au reacționat la termenii noi aduși românilor și care este evoluția intenției. De asemenea, în atenția lui Smiley au fost și întrebările despre sumele primite de-a lungul timpului de comedianți. Cu toate acestea, video-ul a început cu detalii despre copilăria sa, făcând astfel încălzirea unui subiect mai serios, deși discrepant.

Cântărețul Smiley îmrepună cu Teo, discutând despre industria stand-up și copilărie
Cântărețul Smiley îmrepună cu Teo, discutând despre industria stand-up și copilărie

”Ai mei când eram mic, m-au păcălit. Eu nu mâncasem banane, când eram mic. Văzusem banane la televizor, știam cum arată. Mi-au adus un dovleac mai mic, așa… Era tot galben, înțelegi?”, a spus Smiley despre copilărie la începutul clipului său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×