Categorie: Autor:

Situaţie incredibilă! Răzvan Simion, vacanţă în acelaşi loc şi cu nevasta, şi cu amanta!

In aceste momente, Razvan Simion se afla alaturi de amanta sa, Lidia Buble, intr-o vacanta in Grecia. Imediat ce se va intoarce, prezentatorul tv va pleca cu sotia si cei doi copii catre aceeasi destinatie. Dupa 15 ani de casnicie, Razvan Simion i-a spus adio sotiei sale, cea alaturi de care are doi copii.

Imediat dupa ce a parasit caminul conjugal, prezentatorul TV a inceput o relatie cu Lidia Buble, revelatia muzicala a anului.Desi au existat imagini cu Razvan iesind din casa cantaretei, cei doi nu au infirmat ca se iubesc, insa nici nu au confirmat faptul ca formeaza un cuplu.

Miercurea trecuta, Razvan si Lidia au plecat in vacanta in Grecia, in insula Samothrak, la un hotel de patru stele, alaturi de o gasca de prieteni. Aceasta este prima vacanta pe care cei doi o au in calitate de indragostiti, iar romanii prezenti in hotel sustin ca vedeta Antenei 1 nu a renuntat la ochelarii de soare si la palarie, temandu-se, probabil, ca va fi recunoscut.

Isi duce sotia in vacanta!

In curand, Razvan Simion va mai pleca intr-o vacanta, de data aceasta cu sotia si cei doi copii. Culmea, moderatorul a ales aceeasi destinatie, Grecia. „Razvan nu si-ar neglija vreodata copiii! Ii adora si le face toate poftele, petrece mult timp in compania lor”, aus spus apropiatii colegului lui Dani Otil.

Ca in fiecare an, vedeta tv va merge, si de data aceasta, cu familia in concediu. Astfel, desi s-au despartit, Razvan si sotia lui vor pleca impreuna, in Grecia, totul de dragul copiilor lor. Culmea, destinatia va fi aceeasi precum cea in care a mers alaturi de Libia Buble. Ce-i drept, pentru acest sejur, barbatul a ales o alta statiune.

Sursă: www.cancan.ro

Taguri: razvan simion