Situație complicată pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Ce a plănuit în legătură cu fata ei, Eliza

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/04/2020, 11:16
Situație complicată pentru Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Ce a plănuit în legătură cu fata ei, Eliza
Adriana Iliescu are 81 de ani și se află în grupa de risc expusă la coronavirus. Sursa foto: wowbiz.ro/ Colaj: Fanatik

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, se află printre românii din grupa de risc pentru care statul a luat măsuri speciale în cria coronavirusului.

Adriana Iliescu se află în grupa de risc expusă la coronavirus

Femeia de 81 de ani are grijă singură de fata ei, Eliza, care este deja o adevărată domnișoară, iar la un posibil final al poveștii ei pe acest pământ s-a gândit de mai multă vreme.

În cazul în care Adriana Iliescu ar păți ceva, dacă starea ei de sănătate s-ar agrava, Eliza ar avea unde să ajungă. După cum a declarat profesoara de română în mai multe interviuri mai vechi, nu are nicio rudă care să poată avea grijă de Eliza.

Fata ei, Eliza, va moșteni două apartamente și va intra în grija doctorului Marinescu

Doamna Iliescu s-a gândit la toate situațiile posibile, așa că Eliza ar ajunge în grija lui Bogdan Marinescu, prieten de familie cu mama eroină, care s-a încăpățânat până la vârsta de 66 de ani să aducă pe lume un copil.

Dacă fosta profesoară de română s-ar îmbolnăvi de COVID-19, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) București se vede nevoită să o separe pe Eliza de mama ei și să o mute într-un centru creat, în urma unui triaj.

Eliza ar putea ajunge într-un astfel de context într-unul dintre spațiile puse la dispoziție de această instituție, adică poate ajunge într-un apartament unde să aibă îngrijitori, o casă ori un centru unde se află mai mulți copii în situația ei.

În urmă cu mai mult timp, femeia care a născut la vârsta de 66 de ani a declarat că Eliza va avea un custode, iar acela este medicul Bogdan Marinescu, cu care dânsa are o relație specială, căci este omul care i-a fost aproape în cele mai dificile momente din viață, mai ales pe timpul sarcinii.

„Eu îi las moștenire două apartamente și o las în grija doctorului Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro și este nașul fetiței”, spunea Adriana Iliescu mai demult.

Bogdan Marinescu naș fetiță Adriana Iliescu
Bogdan Marinescu este ginecologul care a ajutat-o pe Adriana Iliescu cu fertilizarea in vitro și nașul Elizei. Sursa foto: dcnews.ro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×