Sinucidere în sediul Nokia de la Timișoara! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii chiar sub ochii soției

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 16:12
Sinucidere în sediul Nokia de la Timișoara! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii chiar sub ochii soției GALERIE FOTO
Un bărbat s-a sinucis în sediul companiei Nokia de la Timișoara. Sursa foto - pressalert.ro

Sinucidere în sediul Nokia de la Timișoara acolo unde un angajat al companiei s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii în care lucra de 15 ani de zile. Bărbatul, tatăl a doi copii și-a sunat soția înainte de a comite gestul și a anunțat-o că își va pune capăt zilelor. Disperată, femeia a telefonat imediat la numărul de urgență, 112 și a alertat autoritățile. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție.

Sinucidere în sediul Nokia de la Timișoara!

Pompieri, polițiști și medici, dar și un negociator al Poliției Timiș au încercat în zadar să-l convingă pe bărbat să renunțe la gestul său. De altfel, negociatul a discutat aproximativ 20 de minute cu acesta și la un moment dat părea să aibă succes. „Poliţistul îi tot spunea să coboare, să nu se arunce. A coborât de pe scaun de vreo două-trei ori. La un moment dat s-a întors din birou.

Apoi a venit o autoscară a pompierilor, în momentul în care a văzut că întind autoscara s-a aruncat în gol”, a declarat un martor. Conform primelor informații ale Poliției, angajatul a forțat unul dintre geamurile din birou și s-a aruncat în gol. Înainte de a se sinucide, acesta i-a trimis și un mesaj soției, care era la parterul clădirii în momentul în care el s-a aruncat în gol.

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii chiar sub ochii soției

Femeia a ajuns de urgență la spital fiind în stare de șoc. Aceasta a fost transportată la cea mai apropiată unitate medicală de o ambulanță venită să-l salveze chiar pe soțul ei. Conform primelor date ale anchetei, bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor pe fondul unei depresii provocate de problemele de la locul de muncă. În acest caz, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Timiş a început o anchetă, în paralel cu cea a Poliţiei.

„În ciuda eforturilor făcute, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la geamul clădirii în care lucra. Vom continua cercetările pentru a vedea cu exactitate ce anume l-a determinat pe acesta să ia o asemenea decizie”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×