Singura poză în care Mario Fresh o sărută pe Andreea Esca. FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
22/08/2019, 11:24
Singura poză în care Mario Fresh o sărută pe Andreea Esca. FOTO
Andreea Esca, alături de fiica Alexia și iubitul acesteia. Sursa foto: adevarul.ro

Andreea Esca este o mamă cât se poate de modernă, iar cea mai recentă ipostază în care a fost surprinsă îndrăgita jurnalistă și prezentatoare a Știrilor Pro TV demonstrează încă o dată cu vârf și îndesat acest lucru.

Andreea Esca și Mario Fresh se înțeleg de minune. Cum s-au fotografiat cei doi

De curând, Mario Fresh a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani și a marcat momentul printr-o petrecere de pomină de la care nu putea lipsi iubita sa, Alexia, dar nici Andreea Esca. În plus, mitul privind neînțelegerile dintre ginere și soacră nu se aplică deloc în familia știristei, întrucât tânărul artist pare să se înțeleagă de minune cu mama partenerei sale de viață. În fotografia postată de vedeta Pro TV pe rețelele de socializare se poate observa legătura strânsă pe care cei doi au format-o de-a lungul timpului. Mai exact, Mario o sărută respectuos pe frunte, semn că o consideră deja a doua mamă.

Ca la 20 de ani! La multi ani @goldenboymario! #happytwenty #9august”, a scris Andreea Esca pe contul personal de Instagram, cu ocazia fericitului eveniment, iar reacțiile din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online nu au încetat să apară.

Mario Fresh o sărută pe frunte pe Andreea Esca, mama iubitei sale. Sursa foto: unica.ro
Mario Fresh o sărută pe frunte pe Andreea Esca, mama iubitei sale. Sursa foto: unica.ro

Mario Fresh și fiica Andreei Esca nu au gânduri de căsătorie

Deși formează una dintre cele mai solide perechi din showbiz-ul românesc, Mario Fresh și Alexia Eram nu se gândesc, cel puțin pentru moment, la căsătorie, preferând să se concentreze pe studii și planuri de carieră.

Cred că fiecare fată își imaginează ziua nunții și își plănuiește ce rochie o să poarte, ce muzică, dar… nu se pune problema acum. Suntem prea tineri, a dezvăluit fiica Andreei Esca într-un interviu acordat recent. Tânăra a ales să urmeze cursurile unei facultăți din Londra, departe de familie, dar și de iubitul său, Mario. „Îmi lipsește totul de aici. Îmi place foarte mult țara mea, iubitul meu îmi lipsește cel mai mult, mâncarea și familia, prietenii, totul”, a mai spus Alexia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×