Singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu! Gestul făcut de tânără la mormântul designerului

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
23/05/2019, 21:34
Singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu! Gestul făcut de tânără la mormântul designerului GALERIE FOTO
Ea este singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu Foto: Instagram

A apărut singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu! Puțin știu, dar regretatul creator de modă Răzvan Ciobanu a iubit la viața sa o femeie! Aceasta a fost văzută acum la mormântul fostului său iubit, cu care a avut o relație în urmă cu mulți ani. O cheamă Diana și se pare că a ținut foarte mult la Răzvan Ciobanu, deoarece poartă doliu după cel cu care a împărțit rele și bune, potrivit cancan.ro.

Diana este singura femeie pe care a iubit-o Răzvan Ciobanu

Tânăra a fost surprinsă de jurnaliști chiar în timp ce îi aprindea o lumânare fostului său iubit. Chiar dacă Răzvan Ciobanu era homosexual declarat și a avut relații cu mai mulți bărbați, iată că această tânără i-a căzut cu tronc celebrului creator de modă.

În ultima perioadă din viața sa, Răzvan Ciobanu a fost implicat într-un scandal, după ce a apărut în lume plin de vănătăi. Iubitul său de la acel moment a fost acuzat de Răzvan Ciobanu că l-ar fi lovit cu un scaun în cap, în urma unor neînțelegeri care au apărut între cei doi iubiți. Acesta a fost foarte afectat de moartea lui Răzvan Ciobanu, iar la înmormântare chiar i s-a fcut rău și a leșinat.

Razvan Ciobanu a iubit o femeie
Razvan Ciobanu a iubit o femeie

Mașina în care se afla creatorul de modă s-a răsturnat de mai multe ori

Creatorul de modă a murit în a doua zi de Paște, în localitatea constănțeană Săcele, după ce mașina de teren în care se afla a părăsit carosabilul și a ajuns într-o livadă cu pomi, lovind câțiva copaci. Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj.

Mașina creatorului de modă a părăsit carosabilul și și-a continuat drumul pe câmp timp de aproape un kilometru, până într-o livadă. Atunci autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori. Răzvan Ciobanu era la volanul unei mașini de teren extrem de solide care în mod normal ar fi trebuit să-i salveze viața.

Chiar dacă toate airbagurile au sărit și ar fi trebuit să atenueze impactul pasagerului, el a fost găsit decedat, lângă mașină, de către echipele de intervenție care nu au putut decât să constate decesul. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×