Simona Sensual, în doliu. A murit bunica ei, Elena Cârstea

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/05/2019, 21:33
Simona Sensual, în doliu. A murit bunica ei, Elena Cârstea GALERIE FOTO
Simona Sensual, în doliu

Simona Suhoi, ex-Simona Sensual, este în doliu. Vedeta a pierdut o persoană foarte dragă, iar acum este complet îndurerată. Este vorba despre bunica ei, care era pictoriță și proprietar de galerie. Elena Cârstea, omul drag al Simonei, a murit la vârsta de 87 de ani.

Simona Sensual, în doliu. Bunica sa, pictoriță și proprietar de galerie, a murit

Femeia, proprietar al Galeriei 15 din București, a lăsat un gol imens în sufletul nepoatei sale. Blondina a vorbit despre aceste momente grele prin care trece, pentru wowbiz.ro. Vedeta a declarat că nu poate crede că bunica ei nu mai este și, mai mult, spune că tragedia din viața ei vine în urma altor evenimente nu tocmai fericite, concluzionând cu faptul că nu a avut un an deloc bun. „A fost bunica mea, cea care m-a crescut.

Nu îmi vine să cred că n-o s-o mai văd niciodată. A fost toată viața o doamnă, nu și-a arătat nici un moment vârsta. Îi datorez multe bunicii, inclusiv faptul că m-a învățat să pictez. A fost o persoană discretă, nu-i plăcea foarte mult să apară. Acum, mătușa mea are grijă de galerie. Anul ăsta este foarte prost pentru mine, am primit doar vești rele”, a declarat Simona Suhoi pentru wowbiz.ro.

Simona Sensual, în doliu. A murit bunica ei, Elena Cârstea
A murit bunica ei, Elena Cârstea

Bondina nu mai apare la TV, dar nici pe stradă nu o mai recunoști

Simona Suhoi s-a transformat uluitor. Nu mai apare la televizor, însă nici pe stradă nu o mai recunoști. Pe numele din buletin, Simona Cristina Ștefania Suhori, a fost în lumina reflectoarelor multă vreme, făcându-se cunoscută după ce a fost Fata de la Meteo, din Libertatea. A lucrat în TV, prezentând diferite emisiuni la Kanal D și B1TV. Mai târziu, blondina și-a încercat norocul și în muzică, cântând manele, alături de Adrian Minune. A fost în ochii presei în toată perioada în care a fost cu Nicu Maharu, celebrul interloc care s-a stins din viață recent. Când s-a despărțit de Maharu, Simona a avut parte și de liniște în viața ei, nemaifiind prezentă nici pe micile ecrane.

Despre activitățile sale, vedeta subliniază de fiecare dată când este invitată în platoul unei televiziuni că nu mai cântă și că nu mai are niciun fel de relație cu showbiz-ul. „Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, şase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu „Sensual”. Nu vreau să mai apar. (…) A fost un om în viaţa mea care mi-a zis ‘frână’. Mi-a arătat o viaţă mult mai frumoasă şi mai liniştită lângă el. Relaţia a mers mai departe până într-un punct, am luat o pauză. Dar nu e problemă (n.r.: o să o reia)”, a spus Simona.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×