Simona Secrier dezvăluie ce se întâmplă acum cu Mihai Constantinescu. Ultimele date despre starea artistului

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/07/2019, 14:26
Simona Secrier dezvăluie ce se întâmplă acum cu Mihai Constantinescu. Ultimele date despre starea artistului
Mihai Constantinescu, în stare gravă de aproape două luni. Sursa foto: Adevărul.ro

Simona Secrier, nevasta cântărețului Mihai Constantinescu a oferit noi detalii despre starea de sănătate a artistului, care s-a agravat în ultima perioadă. Artistul este în continuare sub supravegherea doctorilor, după ce suferise în urmă cu două luni aproximativ un stop cardiorespirator după ce trecuse și printr-un accident vascular cerebral.

Simona Secrier își pierde treptat speranța. În ce stare e Mihai Constantinescu

Nevasta marelui muzician susține că medicii sunt în continuare rezervați cu privire la starea acestuia. Simona a spus că nu poate să facă altceva decât să spere și îi îndeamnă pe oamenii care îl iubesc pe cântăreț să continuie să se roage pentru acesta. Situația critică prin care trece Constantinescu se agravează de la o oră la alta.

Mihai Constantinescu are mai multe probleme de sănătate, căci acesta a fost diagnosticat cu boli de inimă, având și o proteză la cord, unde acum câțiva ani a fost operat în repetate rânduri. Acesta suferă și de insuficiență pulmonară, pe lângă problemele cardiace. O persoană apropiată familiei Constantinescu-Secrier a declarat pentru știrilekanald.ro că în orice clipă medicii ar putea da o veste tristă, poate cea mai tristă despre muzicianul îndrăgit de întreaga Românie.

Artistul își poate reveni doar printr-o minune. Sursa foto: Fondos de Pantalla

Doar o minune îi poate salva viața

„Mihai Constantinescu este într-o situație critică și acum. Dacă o zi sau două dă motive medicilor să fie optimiști, în următoarea lucrurile se înrăutățesc la loc, spre disperarea tuturor celor din jur.

Din păcate, stopul cardio-respirator pe care l-a suferit Mihai Constantinescu a fost unul cât se poate de sever și, în acest moment, tot ceea ce se poate spera este să se petreacă o minune pentru ca el să își revină”, a declarat o sursă apropiată pentru Kanal D.

„Nu e o schimbare, din păcate. Nu pot vorbi acum”, a completat și Simona Secrier, soția artistului care a lansat nenumărate șlagăre pentru știrilekanald.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×