Simona Halep se căsătorește! A zis DA și se pregătește de o nuntă ca în povești cu aproape o mie de invitați

Alex Năstase   
în Stiri mondene
11/10/2019, 10:02
Simona Halep se căsătorește! A zis DA și se pregătește de o nuntă ca în povești cu aproape o mie de invitați GALERIE FOTO
Toni Iuruc a fost alături de Simona Halep și la Palatul Cotroceni. Sursa foto - facebook

Vestea anului vine din tenis. Simona Halep se căsătorește! Îndrăgostită până peste cap de Toni Iuruc, omul de afaceri de origine machedonească, fostul lider mondial din circuitul WTA se pregătește de o perioadă super încărcată. Conform wowbiz, în mare secret, Simona Halep a fost cerută în căsătorie de bărbatul alături de care s-a afișat încă din această vară. Toni Iuruc a pus genunchiul jos și nu a ezitat.

Simona Halep se căsătorește!

Emoționată, Simona Halep a răspuns DA. Imediat ce a acceptat cererea în căsătorie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au apucat să se ocupe de organizarea nunții. ”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat un apropiat de-al jucătoarei de tenis.

Sursa citată spune că ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane. De altfel, acesta a fost un element dificil pe lista celor de rezolvat pentru că, în acest moment, nu prea există restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni. ”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie.

Simona Halep se căsătorește! Halep și Iuruc
Simona Halep surprinsă alături de Toni Iuruc. Sursa foto – facebook

A zis DA și se pregătește de o nuntă ca în povești cu aproape o mie de invitați

Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa celor de la wowbiz. Vă reamintim că Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, este machedon și un om de afaceri influent.

Acesta deține nu mai puțin de șase firme și a fost fost un apropiat al lui Sorin Oprescu. Simona Halep a fost surprinsă prima oară alături de el la un restaurant din Capitală. „L-am cunoscut. Am fost cu el la o cafea de 3-4 ori. E un băiat foarte serios, e amic cu fiul meu. E un băiat frumos, care a făcut avere. E pricopsit, nu e un sărăntoc. Totuși, el nu are câți bani face ea. Domnilor, dacă n-o aveam pe Halep, nu mai auzea nimeni de noi. Se auzeau doar nenorociri despre țara asta”, a spus și Dumitru Dragomir despre iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×