Simona Halep, cu iubitul în vacanță! Primele imagini din Santorini

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
24/07/2019, 12:39
Simona Halep, cu iubitul în vacanță! Primele imagini din Santorini
Simona Halep se află în vacanță după turneul de la Wimbledon. Sursa foto: click.ro

Simona Halep profită din plin de ultimele zile de vacanță, înaintea turneelor de pe tărâm american. Mai exact, jucătoarea de tenis a plecat într-un scurt sejur în Grecia, alături de iubitul său, omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep a plecat în vacanță cu iubitul

De curând, cei doi amorezi au hotărât că este momentul să nu se mai ascundă și, judecând după fotografiile în care au fost surprinși, Simona este îndrăgostită până peste cap de milionarul machedon. Cu un zâmbet larg și radiind, pur și simplu, de fericire, sportiva este nedespărțită de noul său iubit, pe care îl îmbrățișează tandru de fiecare dată când are ocazia.

De altfel, Toni Iuruc se află în anturajul jucătoarei de tenis de mai multă vreme, fiind surprins inclusiv la Wimbledon, încurajând-o fără încetare pe cea care i-a furat inima. Iar Simona nu i-a înșelat absolut deloc așteptările, întrucât a reușit să ridice marele trofeu deasupra capului, la capătul unui turneu anevoios.

Simona Halep, în vacanță alături de iubitul machedon. Sursa foto: sport.ro
Simona Halep, în vacanță alături de iubitul machedon. Sursa foto: sport.ro

Ce părere are familia Simonei Halep despre noul iubit al sportivei

Chiar dacă Toni Iuruc nu este la prima „cucerire”, omul de afaceri machedon trecând deja prin două mariaje care nu s-au încheiat în cele mai bune condiții, familia Simonei Halep nu pare prea deranjată de acest aspect. Ba mai mult, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost primit cu brațele deschise, mai ales că are o relație foarte bună cu Stere Halep, tatăl cunoscutei jucătoare de tenis. În plus, Toni și Simona au ieșit la plajă în Mamaia împreună cu fratele sportivei, soția acestuia și încă un văr al său, alături de copiii lor.

După  căsnicia cu Alina, un fotomodel cunoscut pe plan intern, Toni Iuruc s-a căsătorit cu Liana, însă acest mariaj a durat aproximativ 10 luni, bărbatul invocând infidelitățile repetate ale partenerei sale de viață. De altfel, apropiații au fost încă de la început împotriva acestei relații și iată că timpul le-a dat dreptate, întrucât cei doi au depus actele de divorț după nici un an de la momentul în care și-au unit destinele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×