Simona Halep a vorbit pentru prima data despre nunta cu Toni Iuruc: “Mi-aș dori să am aproape cât mai mulți prieteni”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
22/10/2019, 21:28
Simona Halep a vorbit pentru prima data despre nunta cu Toni Iuruc: “Mi-aș dori să am aproape cât mai mulți prieteni” GALERIE FOTO
Simona Halep vrea să facă nunta cu Toni Iuruc la vară. Sursa foto: stiridecluj.ro

Simona Halep se mărită! Fostul număr 1 mondial se pare că a stabilit data nunții cu iubitul său, Toni Iuruc, mai mare decât ea cu 12 ani. Sportiva a acordat un intrviu în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV. Tenismena a vorbit despre relația pe care o are cu omul de afaceri.

Simona Halep vrea să facă nunta cu Toni Iuruc la vară

Simona Halep a spus că ar vrea să aibă aproape la nunta ei cât mai mulți prieteni. „Nu stiu daca o vom tine la mare sau intr-un alt loc. Nu as vrea sa visez la ceva si sa nu reusesc sa fac sa devina realitate, dar mi-as dori sa am aproape cat de multi oameni din familie si dintre prieteni alaturi de mine” a spus Simona Halep. Așadar, vara anului 2020 este vara Simonei Halep!

Simona Halep, în vârstă de 28 de ani, este într-o relație cu Toni Iuruc, om de afaceri în vârstă de 40 de ani. Cei doi au făcut publică relația începând cu luna septembrie a acestui an. Opinia publică a aflat însă mai devreme. Cei doi amorezi au fost fotografiați astă-vară la malul mării.

Simona Halep vrea să facă nunta cu Toni Iuruc la vară
Simona Halep vrea să facă nunta cu Toni Iuruc la vară. Sursa foto: libertatea.ro

Cei doi și-au făcut publică relația în luna septembrie

„Am un iubit, da. Am o relatie normala, cum are toata lumea de varsta mea. Nu ma ascund, dar as vrea sa pastrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a Romaniei, dar doar pe tenis” a afirmat numărul 5 WTA.

Simona Halep a fost însoțită de viitorul ei soț la turneul de la Beijing. Cei doi amorezi au vizitat Marele Zid Chinezesc chiar în ziua în care sportiva a împlinit 28 de ani. Cei doi au sărbătorit cu șampanie, iar Simona Halep chiar a suflat în lumânarea de pe o prăjiturică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×