Simona Gherghe are probleme de sănătate la final de sarcină: “Mă târâi”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
20/03/2019, 12:40
Simona Gherghe are probleme de sănătate la final de sarcină: “Mă târâi”

Simona Gherghe este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mămică pentru a doua oară. Frumoasa prezentatoare TV a intrat recent în concediul de maternitate și și-a luat, pentru un moment, rămas-bun de la telespectatorii săi. Viața de gravidă nu este, însă, ușoară, iar Simona a experimentat unele probleme.

Probleme pentru Simona Gherghe, după ce a intrat în concediu

Simona și soțul ei mai au o fetiță, pe numa Ana Georgiana, dar fericitul cuplu își mai dorea de ceva vreme un copil. Bucuria celor doi a fost deplină atunci când au aflat că vedeta Antenei 1 este însărcinată. Un eveniment recent i-a dat puțin peste cap planurile acesteia, care și-a anunțat prietenii virtuali despre necazurile prin care trece.

La mai puțin de o săptămână de când a început concediul de maternitate, prezentatoarea de la Acces Direct a postat pe unul dintre conturile de socializare o imagine în care apar mai multe medicamente. Se pare că fetița sa suferă de o viroză destul de serioasă. Simona nu a luat virusul, dar a trebuit să îngrijească fetița, lucru care a epuizat-o.

Simona Gherghe, epuizată din cauza virozei fetiței sale

Fetița Simonei Gherghe s-a îmbolnăvit

A treia săptămână de grădi, a doua viroză. După o noapte de tuse, copilul e fresh! Eu mă târâi prin casă (sunt ok, n-am luat de la ea, starea e de la nesomn)„, a scris vedeta pe contul său de Instagram. Fanii ei au reacționat imediat, i-au urat toate cele bune și au transmis însănătoșire grabnică pentru fetița ei.

Simona Gherghe a intrat în concediul de maternitate la jumătatea lunii martie, fiind înlocuită la Acces Direct de Cristina Cioran. Aceasta a mărturisit că este foarte emoționată să își înceapă munca, mai ales pentru că va trebui să aducă pe micul ecran cazuri sociale grave, care pot afecta emoțional.

În anul 2017, Simona a devenit pentru prima oară mamă. Ea a născut-o atunci, prin cezariană, la o clinică privată din Capitală pe micuța Ana Georgia. Cu doar câteva săptămâni înainte de a da naștere fetiței, ea s-a prezentat la Starea Civilă alături de Răzvan Săndulescu și s-a cununat cu aceasta, în prezența primarului Gabriela Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×