Şi-a presimţit moartea? Premoniţia lui Cornel Galeş: „Eu aici trebuie să vin”

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/12/2019, 10:49
Şi-a presimţit moartea? Premoniţia lui Cornel Galeş: „Eu aici trebuie să vin”
Cornel Galeş a avut o premoniţie înfiorătoare înainte să moară

Doina Belu, naşa lui Cornel Galeş, a făcut noi dezvăluiri cu privire la decesul acestuia. Femeia spune că el a avut o premoniţie şocantă cu ceva timp înainte de accidentul fatal din Spania.

Cornel Galeş s-a pregătit pentru momentul în care va muri

Cornel Galeş s-a pregătit intens pentru momentul în care va părăsi această lume. La scurt timp după ce a înmormântat-o pe Ileana Ciuculete, el s-a gândit să îi fie alături şi după moartea acesteia, aşa că a cumpărat un loc de veci lângă ea.

Acolo, el a plantat şi câţiva copaci, dar aceştia s-au uscat nu după multă vreme. Naşa sa spune că după ce s-a petrecut acest lucru, el i-a făcut o declaraţie incredibilă, care a lăsat-o fără cuvinte. Femeia a rememorat momentul la Antena Stars.

Premoniţia înfiorătoare a lui Cornel Galeş

”El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori și s-au uscat. Și a mi-a zis că: ”astea nu se prind pentru că eu aici trebuie să vin”.

Lângă mormânt nu e niciun pom pentru că nu s-a prins nimic. Are loc cumpărat langă ea”, a mărturisit Doina Belu la Antena Stars.

Repatrierea trupului lui Cornel Galeş se anunţă a fi mai anevoioasă decât s-a aşteptat. Naşa bărbatului susţine că nu are bani să-l aducă înapoi în ţară şi nu ştie sigur dacă Viviana va dori să suporte cheltuielile.

Eu sunt prea bătrână, nu pot să mă implic cum mi-aș dori. Iar doamna Viviana nu știu dacă va insista atât de mult să îl aducă, nu știu dacă vrea… Nici nu știu dacă poate, fără o semnătură de la rudele lui.

Dar, chiar și așa, nu știu dacă va dori să plătească atât de mult, nu îi mai lega nimic. Mă rog la Dumnezeu să se poată, dar nu ține de mine, ține doar de ea dacă vrea să plătească atât”, a spus femeia, pentru wowbiz.ro.

Doina Belu a mai precizat că dacă va fi repatriat, Cornel Galeş va avea parte de o slujbă tot în biserica unde s-au făcut funeraliile Ilenei Ciuculete şi apoi va fi înmormântat lângă fosta sa soţie.  „Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea”, a mai spus aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×