Sfatul zilei pentru vineri, 16 august. Săgetătorul are bagajele făcute pentru vacanță

Alexa Serdan   
în Horoscop
15/08/2019, 15:41
Sfatul zilei pentru vineri, 16 august. Săgetătorul are bagajele făcute pentru vacanță
Săgetătorul pleacă în vacanța mult visată. Partenerul de viață va fi surprins. Sursa foto: elle.ro

Sfatul zilei de vineri aduce un amalgam de sentimente contradictorii. Unele zodii vor avea parte de supărări la locul de muncă și se gândesc serios să-și caute un alt domeniu de activitate. În schimb, alții au atâtea planuri și idei încât nici nu au timp să le facă pe toate.

Citește sfatul zilei pentru vineri. Află care este zodia nemulțumită de viața proprie

Berbec

Simți o atracție nevinovată pentru un prieten foarte vechi. Din păcate, acesta are pentru tine doar respect și prietenie. Retrage-te până nu strici și prietenia care vă leagă de atâția ani.

Taur

Este o zi agitată pentru tine, dar nu îți displace. Trăiești viața din plin și te distrezi la maxim. Nu ai limite când vine vorba de vară, amintiri și relații de prietenie. Strângi foarte multe amintiri frumoase.

Gemeni

Ești încărcat cu foarte multe sentimente pe care le îndrepți spre familie. O veste foarte bună îți va schimba starea de spirit și te va detensiona. Ești un bun sfătuitor, iar un amic îți cere ajutorul.

Sfatul zilei pentru vineri, 16 august
Nativii născuți în zodia gemeni primesc o veste bună. Sursa foto: avantaje.ro

Rac

Lucrurile au devenit plictisitoare în viața ta personală. Și la locul de muncă este aceeași rutină. Nu mai ești mulțumit de nimic. Toamna asta vei face schimbări importante și vei merge într-o vacanță.

Leu

O persoană mai îndepărtată vă sare în ajutor. Prima reacție vă surprinde, dar apoi îți vei da seama că nu îți vrea răul. Evită să faci lucruri pe ascuns, dă cărțile pe față dacă vrei să-ți fie bine în viață.

Fecioară

Ai mai multe proiecte care așteaptă să fie scoase la lumină. Acum este momentul ideal. Colegii îți vor admira curajul și determinarea. Sunt șanse mari ca veniturile tale să crească considerabil.

Balanţă

Este momentul să faci o schimbare radicală în viața ta. Poate fi vorba de viața personală sau profesională. Actualul job nu te mai mulțumește și mereu pleci cu nervi de la serviciu.

Scorpion

Evită discuțiile în contradictoriu cu persoanele dragi, dar și la locul de muncă. Folosește-ți eficient energia și bucură-te de o zi frumoasă de vineri. Spre seară te vei descărca de toți nervii acumulați astăzi.

Săgetător

Plănuiești o vacanță romantică. Ai cumpărat deja biletele, iar partenerul de viață va fi plăcut surprins de destinația aleasă. Este o vacanță așteptată de amândoi. Petreceți-o cât mai plăcut.

Capricorn

Ești martorul unei dispute, dar nu te implici. Preferi să stai deoparte pentru că îți este teamă de un scandal. Ești cu moralul la pământ, dar o zi de shopping te va ajuta să te redresezi.

Vărsător

Astăzi încerci să epatezi și să te remarci în mulțime. S-ar putea să ai parte de necazuri și situații neplăcute. Concentrează-te pe treburile pe care le ai de făcut la locul de muncă. Relaxează-te după serviciu.

Pești

O rudă îți cere ajutorul și tu ești acolo să-i dai o mână de ajutor. Învață să ai mai multă răbdare și stai cât mai mult pe acasă. Mai renunță la ieșirile în oraș. Familia îți simte lipsa și dorul.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×