Sfatul Zilei de vineri, 29 noiembrie. Fecioarele iubesc necondiționat

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/11/2019, 12:15
Sfatul Zilei de vineri, 29 noiembrie. Fecioarele iubesc necondiționat
Fecioarele învață să iubească necondiționat. Sursa foto: observator.tv

FANATIK îți aduce sfatul zilei de vineri, 29 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Chiar dacă se apropie weekend-ul, Fecioarele vor avea parte de uneke tensiuni, mai ales în relația cu persoana iubită, însă va învăța în felul acesta o lecție cât se poate de importantă: să-i iubească necondiționat pe cei care merită cu adevărat.

Așa arată sfatul zilei din data de 29 noiembrie

Berbec

Este momentul să-ți înfrunți cele mai puternice angoase, în încercarea de a le depăși și a merge mai departe. De asemenea, ar fi bine dacă ţi-ai aminti ce ai visat în noaptea precedentă, pentru că s-ar putea să găsești răspunsurile pe care le aştepţi de câtva timp. Numărul norocos: 15.

Taur

Astăzi, astrele îți atrag atenţia asupra parteneriatelor şi a relaţiilor aflate în raport egal de putere. Este momentul să acorzi interes doar parteneriatelor şi relaţiilor sociale care sunt cu adevărat esențiale pentru dezvoltarea ta profesională. Contractele care te pot propulsa din punct de vedere profesional trebui analizate cu mare atenție. Numărul norocos: 12.

Gemeni

Chiar dacă începe sub auspicii cât se poate de banale, pentru tine va fi o zi în care magia se va strecura încetul cu încetul în fiecare secundă şi în orice fragment al programului tău. Așadar, dacă este vorba de rutina zilnică, de animăluțul preferat ori de grija pe care o porți pentru propria sănătate, aşteaptă-te ca, în cazul în care apar unele dificultăți, acestea să se rezolve de la sine, ca prin  minune. Numărul norocos: 3.

Rac

Este o zi în care, în loc să te laşi pradă supărărilor survenite în viaţa ta din cauza unor persoane apropiate, ar trebui să te preocupi de propriul tău suflet. Primul pas este să te bucuri de savoarea plăcerilor simple. Numărul norocos: 10.

Leu

Planul afectiv nu este foarte bine conturat, astăzi, pentru tine. Deşi îţi este oferit climatul astral de care ai nevoie pentru a continua drumul către propriul sine, totuși vei fi pus faţă în faţă cu trecutul, ceea ce te constrânge să găsești soluții pentru a depăşi imediat obstacolele apărute brusc în calea ta. Numărul norocos: 13.

Fecioară

Este ziua în care vei învăța cum să iubeşti necondiţionat, în cazul în care nu o faci deja. Azi comunicarea şi socializarea sunt punctele tale forte, mai ales în primele ore ale dimineții. Este important să te asiguri că ceea ce spui ajunge la urechile celor care ar trebui să audă. Dacă ți se va ivi ocazia, nu ar fi rău să te implici în proiecte și activități de voluntariat. Numărul norocos: 7.

Balanţă

În sfârşit, te linişteşti. Vacarmul, agitaţia, stresul, toate acestea vor deveni parte din trecut. Este momentul să scoţi la iveală agerimea minţii, intuiţia şi talentele ascunse, căci ocazii pentru toate acestea se vor ivi cât mai curând. Liniștea interioară este foarte importantă pentru tine, de nelipsit într-o zi ca aceasta. Teoretic, astăzi resursele personale nu ar trebui să reprezinte un impediment. Poate doar cheltuiala fără măsură. Numărul norocos: 4.

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să nu fii în apele tale. Viziunea pesimistă asupra vieţii, ideea că toate lucrurile care se văd au şi o componentă invizibilă ori toanele pe care nu le poţi ascunde, riscă să-ţi strice bunul mers al lucrurilor. De preferat este să îţi consumi energia făcând sport sau investind în imaginea personală. În oricare dintre cazuri, rezultatele îţi vor da satisfacția de care ai nevoie, iar cei din jur îți vor observa buna dispoziţie. Numărul norocos: 17.

Săgetător

Prea conturat elementul „apă” în horoscopul tău solar. De aici şi nevoia de a petrece ceva timp în singurătate, relaxându-te, ascultând muzică ori meditând la aspectele vieții . O zi în care este de preferat compania naturii în pofida oricăror prieteni sau cunoscuţi. O zi în care transformarea interioară începe din suflet, iar modul în care percepi lucrurile poate fi distorsionat. Fii precaut! Numărul norocos: 8.

Capricorn

Ai de-a face cu o zi în care eşti invitat să te dedici prietenilor, grupurilor din care faci parte. Practic, întreaga ta energie ar trebui să fie investită în imaginea pe care o ai în antura-jul tău. Transformă-te, însă nu privindu-te cu ochii celor pe care îi întâlneşti. Astrele îţi atrag atenţia asupra planurilor de viitor rămase la stadiul de idee. Numărul norocos: 1.

Vărsător

Nu doar cariera ta se află astăzi în prim plan, ci şi aflarea misiunii pentru care te-ai întrupat pe acest pământ. Pe măsură ce se apropie seara, de-vii din ce în ce mai morocănos, negăsindu-ţi echilibrul între ceea ce îţi doreşti şi ceea ce ai cu adevărat nevoie pentru a te simţi împlinit. Este de preferat ca astăzi să ai grijă ce mănânci deoarece este posibil ca stomacul tău să nu fie în cea mai bună formă. Numărul norocos: 18.

Peşti

Poate că trebuie să îți reconfigurezi orizonturile şi viziunea asupra lumii. Credinţa îţi este încercată  într-un fel sau altul, însă acest lucru nu reprezintă decât o ocazie excelentă pentru a demonstra că eşti de neclintit în convingerile tale. N-ar strica dacă ai reuşi să faci în aşa fel încât să călătoreşti. Ai şansa de a obţine o multitudine de informaţii şi terţe păreri, idei de care ai nevoie pentru studiile comparative personale. Numărul norocos: 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×