Sfatul zilei de vineri, 22 noiembrie 2019. Fecioara pune pe primul loc cariera

Alexa Serdan   
în Horoscop
21/11/2019, 12:27
Sfatul zilei de vineri, 22 noiembrie 2019. Fecioara pune pe primul loc cariera
Află ce ți-a rezervat sfatul zilei de vineri, 22 noiembrie 2019. Sursa foto: dcnews.ro

Sfatul zilei de vineri, 22 noiembrie 2019, aduce vești excelente pentru unul dintre cele 12 semne ale horoscopului european. Această zodie este răsfățata zodiacului și toate astrele sunt aliniate în favoarea sa. Este singura zodie din horoscop care atrage bani și venituri neașteptate.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 22 noiembrie 2019

Berbec

Persoanele din jur s-ar putea să profite de agoniselile tale. Nu te arunca cu capul înainte și cheltui chibzuit economiile pe care le-ai strâns din greu. Cumpără doar obiectele de care chiar ai nevoie urgentă.

Taur

Ești tot mai hotărât să faci schimbări majore nu doar la serviciu, ci și în viața personală. Sfatul nostru este să-ți urmezi instinctul și să nu pui la suflet răutățile apropiaților. Tu știi ce este mai bine pentru tine.

Gemeni

O veste neașteptată îți dă viața peste cap. Pune-ți ordine în gânduri și acordă-ți timp pentru a gestiona informațiile aflate. Detașează-te de cotidian și mergi în aer liber. Deschide-ți mintea și vei găsi soluția ideală.

Rac

Nu te mai simți confortabil în cercul de prieteni și te gândești să-l schimbi. Dar nu te încumeți pentru că știi cât de greu îți este să te împrietenești. Spune lucrurilor pe nume și scapă de povara pe care o porți în suflet.

Leu

Ești tot mai curios legat de viața personală a colegilor sau a șefilor. Vei afla lucruri interesante, dar indicat ar fi să le păstrezi numai pentru tine. Nu te apuca să bârfești pentru că nu vei fi văzut cu ochi buni.

Fecioară

Te axezi tot mai mult pe carieră și acest lucru se vede în devotamentul tău. Șefii te propun pentru o călătorie de afaceri. Profită și lărgește-ți orizonturile. Nu este exclus să te înscrii la cursuri de perfecționare.

Balanță

Verifică facturile și datoriile pe care le ai de achitat. Fă în așa fel încât să fii pe zero. Axează-te și pe alte lucruri, nu doar pe detaliile materiale. Relaxează-te alături de prieteni sau mergi la un film cu persoana iubită.

Scorpion

Relațiile de afaceri prind contur și ești mulțumit de aceste aspecte. Partenerul de viață se simte exclus și trădat. Nu uita să-ți petreci timpul alături de cei dragi. Fă-le o mică surpriză pentru că se vor bucura enorm să fie în preajma ta.

Săgetător

Energia de care dai dovadă azi te vor ajuta să închei toate sarcinile de la serviciu, dar și acasă. Organizează-te și fă-ți timp și pentru odihnă. Nu lăsa relaxarea pentru ultima clipă pentru că ai nevoie de un organism sănătos.

Capricorn

Zâmbetul larg și glumele s-ar putea să nu le placă tututor. Nu-i lăsa pe cei din jur să-ți umbrească fericirea. Nu apleca urechea la toanele și răutățile celorlalți. Nu te implica în problemele emoționale ale prietenilor, ai și tu destule.

Vărsător

Treburile casnice au fost amânate, dar azi nu mai suportă întârzieri. Poate partenerul nu este de acord cu schimbările pe care le propui, dar vei reuși să îl dai pe brazdă. Repară lucrurile stricate sau schimbă mobilierul vechi.

Pești

Favoritul astrelor și al banilor. Situația ta financiară va fi îmbunătățită considerabil după ce vei primi o mărire de salariu sau o moștenire neașteptată. S-ar putea să fii considerat avar și zgârcit, dar nimeni nu știe cât de mult muncești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×