Sfatul Zilei de vineri, 20 septembrie. Fecioarele fac totul pentru a fi fericite

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/09/2019, 11:07
Sfatul Zilei de vineri, 20 septembrie. Fecioarele fac totul pentru a fi fericite
Fecioarele fac eforturi să fie fericite. Sursa foto: a1.ro

FANATIK îți prezintă sfatul zilei de vineri, 20 septembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cea mai mare parte dintre nativi vor avea parte de momente liniștite, mai ales că weekend-ul se apropie cu pași repezi. Cei născuți în zodia Fecioarei sunt hotărâți să facă totul pentru a-și duce la îndeplinire obiectivul, acela de a atinge în sfârșit fericirea.

Așa arată sfatul zilei din data de 4 iulie

Berbec

Nu-ți mai arde glume si vrei să lămurești odată pentru totdeauna anumite probleme apărute în gașca ta de prieteni. Înarmează-te cu multă răbdare și ai mare grijă, pentru că drumul se anunță dificil. Numărul norocos: 7.

Taur

Toți prietenii te invidiază pentru strategia adoptată în ultima vreme. Ai ales să nu spui nimic în situațiile conflictuale și este foarte bine așa. Numărul norocos: 10.

Sfatul zilei de vineri, 20 septembrie. Sursa foto: stirilazi.ro
Sfatul zilei de vineri, 20 septembrie. Sursa foto: stirilazi.ro

Gemeni

Crezi că le știi pe toate? Renunță la aroganța asta și nu mai ignora părerile celor din jurul tău. Nimeni nu îți neagă geanialitatea, dar e lipsă de respect să îi reduci pe toți la tăcere. Numărul norocos al zilei: 12.

Rac

Caută metode de evadare din monotonie. Un film, un concert, o ieșire în natură alături de cei dragi, oricare dintre aceste variante ar fi binevenită. Numărul norocos: 7.

Leu

Scrii o grămadă de povești complicate în mintea ta, dar niciuna nu e conformă cu realitatea. Fericirea trebuie obținută altfel. Cu bunătate și multă speranță. Numărul norocos: 11.

Fecioară

Realizezi că, pentru a fi fericit, efortul depus este de două sau chiar de trei ori mai mare. Privește cu încredere și vei vedea că munca ta va avea și roade în cele din urmă. Numărul norocos: 15.

Balanță

Nu mai pune la suflet toate vorbele rele pe care le auzi astăzi. Nu iți fac bine și oricum știi că gura lumii e slobodă, așa că încearcă să o ignori. Numărul norocos: 11.

Scorpion

Reuniunile de familie nu sunt punctul tău forte. Astăzi trebuie să te abții de la o serie de lucruri dacă nu vrei să ai parte de un nou scandal. Numărul norocos: 8.

Săgetător

Fă-ți un plan serios daca vrei ca afacerea ta să meargă și ai mare grijă cu cine te asociezi. Caută oameni la fel ca tine!

Capricorn

Fixează-ți ceasul astfel încât să nu întârzii la întâlnirile extrem de importante de astăzi. Un minut întârziere înseamnă automat bani pierduți. Numărul norocos: 5.

Vărsător

Lauda de sine nu miroase a bine azi! Ești foarte mândru de proiectul tău, dar cu cât vorbești mai tare despre el, cu atât șeful se va sătura să te asculte, mai ales că nu e ideea lui. Nurmărul norocos: 2.

Pești

N-ar fi rău să iți iei un animal de companie. Un motan sau o cățelușă ar fi ideale pentru a-ți mai domoli starea de nervi din ultima vreme.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×