Sfatul zilei de vineri, 15 noiembrie 2019. Berbecii au nevoie de înțelegere și răbdare

Dan Suta   
în Horoscop
14/11/2019, 10:48
Sfatul zilei de vineri, 15 noiembrie 2019. Berbecii au nevoie de înțelegere și răbdare
Sfatul zilei de 15 noiembrie 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: amethystlunarose.com/

Citește sfatul zilei de vineri, 15 noiembrie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Pentru Berbeci, de pildă, această zi vine cu tot felul de surprize și își vor da seama că au nevoie, mai mult ca oricând, de înțelegere și de răbdare.

Sfatul zilei de 15 noiembrie pentru fiecare zodie

Berbec: Trebuie să fii mai răbdător și să le explici oamenilor care sunt lucrurile cu care nu ești de acord, unde meriți să fii ascultat și de ce ar trebui să te bucuri de mai multă înțelegere. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Pune-te în locul celorlalți și gândește-te foarte serios la greșelile pe care și tu le faci, nu doar la cele pe care le fac oamenii din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 5.

Gemeni: Nu te aventura prea tare când vine vorba de investiții. Ar trebui să fii mai atent, să analizezi mai bine situația pe toate părțile. Numărul norocos al zilei: 13.

Balanțele trebuie să renunțe la duritate

Rac: Cine te cunoaște știe foarte bine când ești sincer și când minți. Dacă vrei să îi induci în eroare pe cei din jur, fă-o tacticos. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu: Te afli în fața unor situații noi, destul de complicate mai ales din punct de vedere emoțional. Nu apăsa pedala de accelerație încă. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară: Nu te mai justifica în fața celor care nu te cunosc suficient. Ar fi bine să îți vezi de ale tale și să nu te mai stresezi pentru oricine. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Pui tot felul de condiții celor din jurul tău și niciuna dintre ele nu e tocmai firească. Te-ai gândit că poate ești prea dur? Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion: Dă tot ce ai mai bun din tine și încetează să te plângi. Nu există nu se poate. Vei izbândi. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător: Te trezești cu tot felul de acuzații pe care va trebui să le contracarezi cu atacuri dure. E timpul să nu mai taci. Numărul norocos al zilei: 7.

Capricorn: Arată înțelegere și compasiune față de oamenii din jurul tău și fii mai împăciuitor. Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet și nu te gândi foarte mult la consecințe. E timpul să fii sincer. Numărul norocos al zilei: 10.

Pești: Dăruiește mai mult, fii mai implicat, arată mai mult respect pentru oamenii din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 4.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×