Sfatul zilei de sâmbătă, 29 februarie 2020. Capricornii primesc o veste rea despre un apropiat

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
28/02/2020, 13:36
Sfatul zilei de sâmbătă, 29 februarie 2020. Capricornii primesc o veste rea despre un apropiat
Sfatul zilei de sâmbătă, 29 februarie 2020

Sfatul zilei de sâmătă, 29 februarie 2020. Ca în fiecare zi, STIRIMONDENE.FANATIK.RO vă prezintă sfatul astrologilor. Astfel, vei putea ştii ce ai de făcut, cu cine să te împrieteneşti, pe cine să ocoleşti şi când este o perioadă prolifică pentru tine să te apuci de afaceri.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 29 februarie 2020

Berbec

Se anunţă vremuri grele pentru nativii din berbec. Astrologii prevăd pentru dumneavoastră o perioadă grea din punct financiar. Aceştia vă sfătuiesc să fiţi mai cumpătaţi cu banii, să nu mai chletuiţi pe lucruri inutile. Număr norocos: 3.

Taur

Astăzi, taurii simt nevoia să fie singuri. Şi chiar aşa vor face, se vor izola în casă. Familia va fi trimisă pe la rude pentru a putea câştiga liniştea de care au nevoie. Număr norocos: 7.

Gemeni

Eşti speriat de coronavirus. Ştirile despre temutul virus curg pe toate televiziunile, lucru care te sperie. Astrologii spun că nu ai de ce să îţi faci probleme, atîta timp cât stai în casă. Număr norocos: 12.

Rac

O răceală puternică te ţine astăzi în pat, noroc că este zi de weekend. Astrologii te sfătuiesc să nu dai iama în cutia cu medicamente. O frecţie şi un ceai cald te va face să treci peste episodul acesta neplăcut. Număr norocos: 13.

Leu

Astrologii spun că succesul peste care ai dat în ultimul timp te-a făcut să nu mai fii tu. Astfel, ar cam fi timpul să revi cu picioarele pe pământ. De asemenea, ai grijă la bani, ţine de ei, că nu se ştie cât durează bunăstarea. Număr norocos: 9.

Fecioară

Discuţii aprinse care se vor termina cu o despărţire urmează pentru nativii din fecioară. Ruptura vă va afecta în următoare perioadă. Aveţi grijă, veţi fi la un pas de depresie, avertizează astrologii. Număr norocos: 7.

Scoprpion

Treceţi printr-o perioadă grea din punct de vedere al sănătăţii. Aveţi mare noroc, scăpaţi şi de data aceasta. Aveţi mare grijă în continuare, mergeţi la control regulat, luaţi medicamentele prescrise, că nu este de joacă. Număr norocos: 2.

Săgetător

O durere mare porţi în suflet. Durerea a început să se întrevadă şi la exterior. Ai slăbit, eşti numai supărat, nimeni şi nimic nu-ţi mai intră în voie. Astrologii spun că mai ai puţin de îndurat şi vei scăpa. Număr norocos: 10.

Capricorn

Astăzi primeşti o veste foarte rea. Un apropiat suferă de o boală gravă şi nu mai are scăpare. Astrologii spun să fii tare, o să treci peste situaţia neplăcută. Familia va contribui din plin la vindecarea sufletului. Număr norocos: 6.

Vărsător

Astăzi te îndrăgosteşti. Vărsătorii, aceia care sunt fără partener, au şanse mari să îşi găsească jumătatea. Astrologii spun că partenerul care îţi va ieşi în cale acela va fi cel cu care vei împărţii toată viaţa, la bine şi la rău. Număr norocos: 13.

Peşti

Peştii dau peste un mare noroc. Ori câştigă o sumă mare de bani, ori au parte de o moştenire consitentă de la o tudă mai îndepărtată. Acesta poate fi momentul  pe care îl aşteaptă aceşti nativi. Nu au intrat până acum în afaceri pentru că nu aveau capital. Astrologii spun să faceţi aşa cum aţi plănuit. Număr norocos: 15.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×