Sfatul zilei de sâmbătă, 22 februarie 2020. Peştii sunt părăsiţi de partener

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/02/2020, 12:57
Sfatul zilei de sâmbătă, 22 februarie 2020. Peştii sunt părăsiţi de partener
Sfatul zilei de sâmbătă, 22 februarie 2020

Sfatul zilei de sâmbătă, 22 februarie 2020. Ca în fiecare zi STIRIMONDENE.FANATIK.RO vă prezintă sfatul astrologilor. Astfel, vei şti ce ai de făcut, cu cine să te împrieteneşti, pe cine să eviţi şi când este prolific pentru tine să te lansezi în afaceri.

Acesta este sfatului zilei de sâmbătă, 22 februarie 2020

Berbec

Astăzi scapi de problemele de sănătate. O răceală puternică te-a supărat zilele astea. Ai pierdut mult timp la cabinetul medical, dar medicii te-au pus pe picioare. Numărul norocos: 9.

Taur

Astăzi ai o zi aglomerată. Faci pomană de Moşii de Iarnă şi asta îţi va ocupa toată ziua. Termini ziua în faţa televizorului, obosit după agitaţia zilei. Număr norocos: 22.

Gemeni

Astăzi îţi intră o sumă de bani importantă în casă. Nu se ştie de unde vin. Astrologii spun doar că suma nu este muncită. Ziua se încheie în sânul familiei. Număr norocos: 13.

Rac

Astăzi îţi găseşti jumătatea. Pentru asta trebuie să ieşi în oraş. Nu contează unde. Astrologii spun că o găseşti nu spun şi unde. Daca stai în casă sigur nu dai de ea. Număr norocos: 7.

Leu

Vei fi un adevărat leu astăzi. Aplanezi un conflict. Cei implicaţi ar trebui să rîmână profund îndatoraţi de gestul tău. Ziua o termini târziu în noapte, după o ieşire frunoasă în oraş. Număr norocos: 6.

Fecioară

Eşti prins cu minciuna astăzi. Cineva care avea încredere în tine va fi profund dezamăgit. Astrologii spun că nu mai ai ce face, relaţia este compromisă. Ai grijă pe viitor. Minciuna are picioare scurte. Număr norocos: 3.

Balanţă

Eşti chemat la muncă şi astăzi. Ceva important se petrece, iar şeful nu ezistă să te deranjeze. Toate planurile îţi vor fi date peste cap. Plănuisei să îţi duci copiii la plimbare. Număr norocos: 17.

Scorpion

Nu ai bani de niciun fel, nici de unde să te împrumuţi nu prea mai ai. Un vecin te scoate din impas. Astrologii spun să fii mulţumit că ai scăpat de problemele de sănătate. Ai grijă să urmezi tratamentul de la medic. Număr norocos: 11.

Săgetător

Ai probleme în familie astăzi. Eşti prins de partener că l-ai înşelat. Astrologii spun să taci, să te abţi de la orice vorbă. Să înghiţi toate reproşurile şi vei scăpa cu bine. Număr norocs: 4.

Capricorn

Afacerea pe care credeai că ai pierdut-o se revigorează. Asta, datorită la doi oameni pricepuţi care apar nu se ştie de unde. Asta este şansa ta, astrologii spun să profiţi. Număr norocos: 13.

Vărsător

Îţi intră în cont nişte bani. Nu sunt bani nemunciţi, este salariul. Astrologii spun să fii cumpătat la cheltuieli, pentru că nu îţi vor ajunge până la următorul salariu. Număr norocos: 10.

Peşti

Schimări importante urmează în viaţa ta. Prima schimbare, despărţirea de actualul partener. Astrologii spun că tu eşti cauza despărţirii. Nici în casa în care locuieşti acum nu vei mai sta mult timp. NUmăr norocos: 6.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×