Sfatul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie 2020. Săgetătorul este energic și dornic de petreceri

Alexa Serdan   
în Horoscop
17/01/2020, 12:11
Sfatul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie 2020. Săgetătorul este energic și dornic de petreceri
Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 18 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 18 ianuarie 2020, aduce vești extraordinare pentru nativii născuți în zodia gemeni care au de câștigat pe toate planurile. Și fecioarele au parte de o zi frumoasă descoperind soluții la multe dintre problemele lor.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Berbec

Este o zi ideală pentru creativitate și descoperirea unui noi pasiuni. Relaxează-te și bucură-te de clipele acestea de liniște. Astrele sunt de partea ta și vei rămâne cu amintiri frumoase.

Taur

Reinventează nu doar la capitalul profesional, cât și personal. Nu te mai pune pe ultimul loc și fii mai atent la micile detalii. Nu mai păstra lângă tine oamenii care te dezamăgesc.

Gemeni

Adevărul este de partea ta și vei avea numai de câștigat. Orice ai alege să faci astăzi vei avea câștig de cauză. Nu te culca însă pe o ureche și nu te obișnui prea mult cu binele.

Rac

Ești un sprijin și o persoană de încredere pentru ceilalți. Mereu găsești soluțiile ideale la problemele prietenilor și rudelor. Pe tine cine te ajută să depășești momentele grele?

Leu

Fii atent la așa zișii prietenii. Învață să descoperi cine te vorbește pe la spate și cine este de partea ta. Nu este totul ceea ce pare, fii cu ochii în patru, te sfătuiesc astrele.

Fecioară

Începi să vezi lucrurile cu claritate și să găsești soluții inovatoare la problemele tale. Nu le spune prea multe celor din jur despre planurile tale pentru că invidia este mare. Fii discret!

Balanță

Astrele te sfătuiesc să nu te obosești prea mult. Nu munci peste măsură și odihnește-te când simți că nu mai poți. Epuizarea nu face altceva decât să-ți inducă o stare de nervozitate și supărare.

Scorpion

Renunță la persoanele care te trag în jos. Ești ambițios și vei ajunge acolo unde ți-ai propus. Fii onest, nu fugi de responsabilități și asumă-ți tot ceea ce faci. Rezultatele se vor vedea curând.

Săgetător

Dacă este weekend este rost de petreceri. Nu prea stai pe acasă în zilele libere și te distrezi la maxim. Adori să mergi în cluburi și să dansezi până în zori. Ia-ți gașca de prieteni și fă-ți de cap!

Capricorn

Ai foartă multă iubire și o oferi celor din jur indiferent dacă îi cunoști sau nu. Afecțiunea ta nu este pe placul tututor. Mai bine te-ai opri la timp, tu vei fi cel care va avea de suferit.

Vărsător

Astrologii spun că nu este bine să iei nicio decizie importantă azi. Rezumă-te la treburile casnice și fă mici schimbări în locuință. Notează pe foaie câteva idei minore pentru acest an.

Pești

Copiii sunt univesrul lumii tale și vei afla acest lucru tocmai azi. Te uimește candoarea și gingășia celor mici și nu mai vrei să pleci din preajma lor. Ai multe lucruri de învățat de la copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×