Sfatul zilei de miercuri, 20 noiembrie. Scorpionul muncește doar pentru a culege roadele

Alexa Serdan   
în Horoscop
19/11/2019, 10:44
Sfatul zilei de miercuri, 20 noiembrie. Scorpionul muncește doar pentru a culege roadele
Ce le aduce sfatul zileide miercuri, 20 noiembrie, celor 12 zodii. Sursa foto: monitoruldevrancea.ro

Sfatul zilei de 20 noiembrie 2019 aduce vești noi pentru fiecare zodie în parte. Așa se face că nativii născuți în zodia gemeni nu reușesc să găsească echilibrul dintre carieră și familie, iar persoanele născute în zodia pești au parte de o atmosferă tensionată la locul de muncă.

Acesta este sfatul zilei de miercuri, 20 noiembrie 2019

Berbec

Mare atenție la reacțiile pe care le ai cu colegii. Vorbele spuse la nervi nu te vor ajuta la nimic. Temperează-te și alege-ți vorbele cu mare grijă. Evită discuțiile în contradictoriu și certurile inutile.

Taur

Minciunile și vorbele rele ajung la urechile tale și s-ar putea să iasă scântei. Fii prudent și nu te aventura în scandaluri sau certuri. Ocupă-ți timpul și mintea cu un hobby care să te relaxeaze.

Gemeni

Nu reușești să găsești echilibrul ideal între casă și serviciu. Axează-te doar pe lucrurile cu adevărat importante. Ar fi de preferat să asculți de sfaturilor prietenilor și să alegi varianta corectă.

Rac

Ești în căutarea adevărului, dar s-ar putea să descoperi tot mai multe minciuni. Viața ta este complet dată peste cap. Oprește-te la timp până nu pierzi și ultima fărâmă de încredere în cei din jurul tău.

Leu

Faci tot mai multe eforturi pentru a economisi și a pune bani deoparte. Renunți chiar și cele mai mici plăceri, dar oare merită? Bucură-te de ziua de azi, mâine cine știe ce va fi!

Fecioară

Încearcă să fructifici mai mult calitățile pe care le deții. Nu este exclus să câștigi și ceva bani din pasiunile tale. Învață să-ți prioritizezi sarcinile și să rezervi timp pentru odihnă și sănătate.

Balanță

Stresul acumulat la locul de muncă începe să-și spună cuvântul. Nu este exclus să faci o scurtă vizită la medic. Mai bine să fii prevăzător, decât să tragi din greu după. Ia măsurile necesare.

Scorpion

În ultima perioada te-ai implicat numai în proiecte de pe urma cărora ai cules laudele și ai avut de câștigat. Muncești doar de dragul victoriei, dar s-ar putea să aluneci în prăpastia deziluziei.

Săgetător

Ești solicitat în toate părțile. Unii vor să-ți cunoască părerea, alții vor să-ți afle intențiile. Nu răspunde provocărilor și stai în banca ta. Axează-te pe familie și timpul petrecut alături de cei dragi.

Capricorn

Te gândești adesea să încerci și altceva, iar acum s-a ivita șansa. Înscrie-te la un curs de dezvoltare personală sau învață ceva într-un domeniu nou. Întotdeauna este bine să știi mai multe.

Vărsător

Vrei să descoperi tot mai multe lucruri despre personalitatea ta. Mergi la întâlniri și discută cu persoanele avizate. Vei afla lucruri despre care nici nu aveai habar.

Pești

Tensiuni, discuții și mici certuri la serviciu. Încearcă să nu te implici în treburile altora și să rezolvi sarcinile proprii. Spre finalul zilei rexalează-te sau vizionează un film.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×