Sfatul Zilei de marți, 19 noiembrie 2019. Săgetătorii au probleme la locul de muncă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/11/2019, 15:21
Sfatul Zilei de marți, 19 noiembrie 2019. Săgetătorii au probleme la locul de muncă
Ziua de marți, 19 noiembrie, aduce probleme profesionale pentru Săgetători. Sursa foto: radiosimplu.ro

FANATIK aduce sfatul zilei de marți, 19 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru cei mai mulți dintre nativi. Dacă ești născut, însă, sub semnul Săgetătorului, trebuie să te pregătești pentru o serie de probleme la locul de muncă. Proiectele ambițioase în care ești angrenat îți dau bătăi de cap, așa că analizează cu mare atenție înainte de a lua decizii care pot aduce schimbări radicale.

Așa arată sfatul zilei din data de 4 iulie

Berbec

Ai mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi de afaceri. Pentru a le duce cu bine la îndeplinire, însă, nu te angaja în mai multe activități în acelaşi timp! Riști să le amesteci și să ai parte de probleme. În plus, nu trebuie să neglijezi perioadele de odihnă. Numărul norocos: 8.

Taur

Relaţiile parteneriale sunt foarte bune, așa că profită din plin de aceste momente pozitive. Pe plan profesional, însă, starea de confuzie şi atmosfera tensionată te predispun la greşeli. Evită discuţiile în contradictoriu şi încearcă să fii mai înțelegător, în special în relația cu persoana iubită. Numărul norocos: 5.

Gemeni

Intenţionezi să faci o vizită la rude, dar te sfătuim să o amâni, pentru că există riscul să nu decurgă tocmai aşa cum îți dorești. În partea a doua a zilei, ți se propune o colaborare intersantă, însă nu trebuie să te pripești cu luarea unei decizii. Numărul norocos: 10.

Rac

Astăzi te sfătuim să te odihnești, chiar dacă ai multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei vei fi tentat să cheltui o sumă mare de bani. Fii prudent, pentru că nu este un moment favorabil investiţiilor. Numărul norocos: 3.

Leu

Nu este o zi bună pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare că ideile tale nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, dar acest lucru nu îți afectează optimismul şi nici dorinţa de înnoire. Numărul norocos: 5.

Fecioară

Relaţiile cu anturajul sunt bine aspectate şi decurg fără probleme. Este o zi bună pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Ai grijă să ţii seama şi de dorinţele celorlalţi, nu poți decide întotdeauna de unul singur. Numărul norocos: 13.

Balanță

La locul de muncă s-ar putea să întâmpini dificultăţi care te vor indispune. Nu este cazul să te îngrijorezi. Totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor, însă trebuie să-ți iei inima în dinți și să le povestești întreaga situație. Numărul norocos: 2.

Scorpion

Treci printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi a câştigurilor materiale. Astăzi vei avea succes în tot ce faci. Păstrează-ți realismul şi evită pe cât posibil speculaţiile financiare! Numărul norocos: 13.

Săgetător

Te vei bucura de armonie în familie şi o să ai succes în toate activităţile legate de cămin. Capacitatea de comunicare este excelentă şi te ajută să rezolvi mai uşor problemele. Numărul norocos al zilei: 15.

Capricorn

Ești nevoit să-ți schimbi programul de mai multe ori. Pentru luarea deciziilor importante, poți să te bazezi pe intuiţie, așa că nu ezita, pentru că nu o să te trădeze. Numărul norocos al zilei: 11.

Vărsător

Ți se oferă noi perspective atât pe plan social, cât şi sentimental. În cursul serii, o rudă apropiată îți va face o vizită pe neaşteptate. Primește-o cum se cuvine, pentru că îți aduce o veste foarte bună, pe care o așteptai de multă vreme. Numărul norocos: 8.

Pești

Ar fi bine să amâni întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. S-ar putea să ai dificultăţi de comunicare. Te sfătuim să acorzi mai multă atenţie familiei, pentru că pot apărea anumite probleme. Numărul norocos: 12.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×