Categorie: Autor:

Sfatul zilei de marți, 12 mai 2020 pentru fiecare zodie. Leii trebuie să regândească toate planurile

Citește sfatul zilei de marți, 12 mai 2020, pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Pentru Lei, cea de-a doua zi din săptămână va fi una importantă din punct de vedere profesional.

Sfatul zilei de 12 mai 2020 pentru zodia ta

Berbec: Treci cu vederea micile inadvertențe de la locul de muncă și concentrează-te exclusiv asupra lucrurilor pe care le ai tu de făcut. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Apucă-te de treabă la modul cel mai serios și continuă să dai tot ce ai mai bun din tine. Numărul norocos: 8.

Gemeni: Nu pleca la drum cu preconcepții căci nu te vei descurca. Lasă panica deoparte și fii realist. Abordează lucrurile cu mai multă maturitate. Numărul norocos: 6.

Peștii trebuie să fie mai pozitivi

Rac: Cine te cunoaște nu te judecă, așa că nu te mai frământa din cauza tuturor bârfitorilor. Numărul norocos: 13.

Leu: Trebuie să reconfigurezi traseul, să te gândești foarte serios ce e bine de schimbat acum până nu va fi prea târziu. Numărul norocos: 3

Fecioară: Nu te pune în rău cu persoanele în vârstă din familie căci vei pierde orice bătălie verbală. Numărul norocos: 10.

Sfatul zilei de 12 mai pentru Balanță: Nimic nu se compară cu o zi în care poți să fii aproape de cei dragi. Bucură-te de prezența lor. Numărul norocos: 9.

Scorpion: Nu lua decizii sub impact emoțional. E momentul să cântărești cu maximă atenție tot ce faci. Numărul norocos: 2.

Săgetător: Dacă îți e dor de cineva, sună persoana cu încredere. Scapă de sentimentul rușinii și fă tu primul pas. Numărul norocos: 1.

Capricorn: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o fără să rănești pe cineva. Numărul norocos: 5.

Vărsător: Cuvintele pot fi o armă de multe ori, așa că gândește-te de două ori înainte să reproșezi ceva persoanei iubite. Unele cuvinte dor mai mult decât o palmă. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești: Nu te mai gândi la lucruri negative căci, într-un final, le vei atrage. Numărul norocos: 14.