Sfatul Zilei de luni, 27 ianuarie. Racul începe săptămâna în forță

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
26/01/2020, 12:47
Sfatul Zilei de luni, 27 ianuarie. Racul începe săptămâna în forță
Sfatul Zilei 27 ianuarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de 27 ianuarie. Multe dintre zodii au parte de un început foarte bun de săptămână, însă altele primesc vești proaste, fie de la locul de muncă, fie de peste hotare.

Vezi sfatul zilei de 27 ianuarie pentru fiecare zodie

Berbec

Nativul Berbec are un început de săptămână plin de emoții. Așteată vești de peste hotare și este posibil ca acesta să-și ia bun rămas de la rude și prieteni și să plece într-o aventură într-o țară străină, unde salariul minim pe economie este unul mai mult decât decent. Numprl norocos: 8

Taur

Nativul Taur are parte de o zi aglomerată. La locul de muncă un nou proiect îi dă bătăi de cap, iar acasă lucrurile se complică atunci când primește vizită neașteptată din partea mai multor rude. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor este posibil să plece într-o delegație. Trebuie atenție sporită deoarece este posibil să siferiți un mic accident! Numărul norocos: 3

Rac

Racul începe săptămâna în forță. Chiar dacă are o stare economică precară, nativul va reuși să facă față tuturor cerințelor. Veț avea mai mult noroc în dragoste! Numărul norocos: 7

Leu

Leul intră în conflict cu un coleg de muncă, însă trebuie să își păstreze calmul, deoarece situația poate degenera foarte ușor. Șefii sunt alături de tine, așa că nu sunt șanse de probleme mai mari. Numărul norocos: 4

Fecioară

Fecioara începe săptămâna cu stângul. Vede cum un proiect la care a lucrat în ultima perioasă se destramă văzând cu ochii. Trebuie să nu disperi și să te mobilizezi, deoarece vei avea idei bune. Numărul norocos: 12.

Balanță

Nativul Balanță trebuie să fie matur în decizii astăzi, deoarece are de luat o decizie foarte importantă, unde nu este loc de eroare. Te poți consulta și cu o rudă mai în vârstă. Numărul norocos: 9.

Scorpion

Scorpionul are o zi bună, mai ales din punct de vedere financiar. Apare o oportunitate de afaceri pe care nu trebuie să o ratezi! Numărul norocos: 13.

Săgetător

Nativul Săgetător se confruntă din nou cu probleme la locul de muncă. Colegii încearcă să-l marginalizeze și în același timp să-i dea cele mai grele sarcini. Trebuie să iei atitudine! Numărul norocos: 8.

Capricorn

Capricornul are probleme acasă. Partenerul de viață are multe să-i reproșeze și este posibil să o facă astăzi. Înarmează-te cu răbdare! Numărul norocos: 2.

Vărsător

Vărsătorul are parte de vești bune. Începe săptămâna cu o discuție interesantă cu șefii, care au de gând să-l promoveze. Nu trebuie să-i dezamăgești! Numărul norocos: 14.

Pești

Nativii Pești petrec o zi frumoasă, alături de prieteni. Este posibil să apară și o idee de afaceri, la care să te asociezi cu unul sau mai mulți prieteni care au mai multă experință. Numărul norocos: 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×