Sfatul zilei de luni, 23 septembrie 2019. Leul se trezește că vorbește neîntrebat

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Horoscop
22/09/2019, 17:21
Sfatul zilei de luni, 23 septembrie 2019. Leul se trezește că vorbește neîntrebat
Nativii născuți în zodia leu vor intra într-o situație penibilă. Sursa foto: avantaje.ro

Sfatul zilei pentru prima a săptămânii aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Este o zi perfectă pentru relațiile amoroase, dar și pentru nativii care sunt singuri. Nativii născuți în zodia rac vor trece peste numeroase obstacole până își vor vedea visul împlinit.

Citește aici sfatul zilei de luni, 23 septembrie 2019

Berbec

Astăzi vei găsi răspunsurile pe care le căutai. S-ar putea să nu fii mulțumit de ceea ce afli, dar multe lucruri se vor clarifica. Și în relația de cuplu lucrurile se vor tempera și vei avea ocazia să-ți limpezești gândurile.

Taur

După ce o perioadă lungă ai spus pas întâlnirilor amoroase, acum ești gata pentru iubire. Nu mai refuza invitațiile în oraș pentru că doar așa îți vei întâlni sufletul pereche. Fii mai atent și înțelegător cu persoanele din jurul tău.

Gemeni

Deschide-ți inima și lasă oamenii să te cunoască. Oferă-ți șansa de a merge mai departe și încheie capitolul cu trecutul. Privește înainte și bucură-te de momentele frumoase. Fii pozitiv și multe lucruri frumoase ți se vor întâmpla.

Care sunt evenimentele prin care vor trece zodiile
Citește aici sfatul zilei de luni, 23 septembrie. Vezi ce se întâmplă cu zodiile. Sursa foto: timpul.md

Rac

Sunt colegi care îți pun piedici și s-ar putea să nu ajungi prea curând acolo unde ți-ai propus. Nu dispera, treci peste obstacole pentru că locul tău este asigurat. Vei avea parte de un succes răsunător cum nici nu ți-ai imaginat.

Leu

Te bagi în seamă cu totul felul de străini și vorbești fără să fii întrebat. Te bagi într-o situație penibilă din care vei ieși puțin șifonat. Nu te arunca în gura lupilor, păstrează-ți demnitatea intactă. La serviciu vei avea parte de o zi liniștită.

Fecioară

Renunță la lucrurile inutile și fă ceva care îți place. Ieși din starea în care te afli și descoperă un hobby nou. Fii încrezător în forțele proprii și vei avea parte de o zi armonioasă. Prietenii îți sunt alături și au sfaturi excelente.

Balanţă

Totul capătă sens azi. Prietenii te fac să râzi cu gura până la urechi și uiți de grijile de acasă. Este o zi ideală pentru comunicare. Reia legăturile cu persoanele care s-au îndepărtat de tine și află motivele care au dus la răcirea prieteniei.

Scorpion

Evită certurile cu partenerul de viață și discută cu calm. Nu rezolvi nimic dacă țipi și arunci cu obiecte. Nu faci decât să înrăutățești lucrurile. Mergeți la un film împreună sau plimbați-vă în parc în aer liber.

Săgetător

Dai prea mult din casă, iar cei din jur vor afla detalii intime despre viața ta personală. Încheie conflictele pe care le ai cu vecinii. Te implici foarte mult în tot ceea ce faci, dar uneori ar trebui să mai stai pe bară. Nu mai juca rolul de mediator.

Capricorn

Ai foarte multe obiective de îndeplinit, dar nu va fi ușor să le duci la capăt. Satisfacția pe care o vei cunoaște la final va fi uimitoare. Va merita orice clipă pierdută. Lasă modestia de o parte și bucură-te de aceste momente de glorie.

Vărsător

Bucură-te de singurătate și acordă mai multă atenție meditației. Fă-ți o listă cu dorințele pe care le ai în minte și încearcă să le îndeplinești. Trăiește clipa și bucură-te de ultimele raze de soare. Finalul zilei te va emoționa și vei rememora amintiri frumoase.

Peşti

Ai o energie incredibilă și reușești să îndeplinești toate sarcinile. Unii prieteni vor scoate la suprafață informații neplăcute despre tine. Încearcă să aplanezi orice urmă de conflict și ține lucrurile în frâu. Nu este cazul să scapi frâiele.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×