Sfatul zilei de luni, 21 octombrie 2019. Leul își face toate poftele

Alexa Serdan   
în Horoscop
20/10/2019, 17:34
Sfatul zilei de luni, 21 octombrie 2019. Leul își face toate poftele
Leul scoate bani grei din buzunar pentru a-și face toate poftele. Sursa foto: antena3.ro

Sfatul zilei de luni, 21 octombrie, aduce evenimente pentru câteva zodii, în timp ce restul vor avea parte de rutină, monotonie și plictiseală. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte în prima zi a săptămânii.

Acesta este sfatul zilei pentru luni, 21 octombrie 2019

Berbec

Ia-o mai ușor cu criticile și discută deschis cu partenerul de viață. Persoana iubită are nevoie de atenția și afecțiunea ta. Ieșiți la o cină romantică sau plimbați-vă ținându-vă de mână în parc.

Taur

Nu ezita să ceri ajutorul prietenilor în orice ai nevoie. Profită de cercul de amici și distrează-te. Nu mai sta închis în casă, este o zi mult prea frumoasă ca să o pierzi. Mergi la un picnic în natură.

Gemeni

Nu te mai gândi la consecințe, ascultă-ți inima. Destinul ți-a rezervat niște planuri mărețe. Fii spontan și impulsiv și fă tot ce te taie capul. Ai o singură viață, profită de fiecare clipă.

Ce au rezervat astrele celor 12 zodii
Citește în rândurile de mai jos sfatul zilei pentru luni, 21 octombrie 2019. Sursa foto: moldova24.info

Rac

Ești cu gândul la zilele libere și îți va fi greu să te concentrezi. Ai foarte multe sarcini de rezolvat, încearcă să le iei pe rând. Gândește-te că în curând rezultatele se vor vedea și sunt unele excelente.

Leu

Îți place să trăiești viața la maxim, iar azi îți satisfaci toate poftele. Nu ratezi nimic și unele lucruri s-ar putea să te coste scumpe. Nu te mai uiți la bani și îți cumperi tot ce-ți poftește inima.

Fecioară

Nu vei reuși performanțe dacă nu renunți la timiditate. Puțin tupeu te-ar ajuta să te descurci mai bine. Învață de la cei din jurul tău. Un eșec nu înseamnă capătul lumii, ci mai degrabă un nou impuls.

Balanță

Debordezi de energie și toți vor să stea în preajma ta. Nu-ți deschide sufletul oricui pentru că nu știi ce se ascunde în spatele măștii. Unii oameni abia așteaptă să te atace. Nu le da motive.

Scorpion

Nu apleca ureche la tot ce auzi. O persoană este geloasă pe relația ta de cuplu și vrea să ți-o strice. Ești pe punctul să explodezi, mai bine stai de vorbă cu cine trebuie. Nu da cu piciorul relației pentru niște vorbe-n vânt.

Săgetător

Astăzi ai o răbdare uimitoare și chiar te dedici unei activități migăloase. O băutură caldă savurată în compania celui mai bun prieten îți va transmite o stare de spirit excelentă.

Capricorn

Se anunță o zi liniștită. Nimic nu te scoate din monotonia ta. O veste care va cădea ca un trăsnet va trece pe lângă tine. Nu miști niciun deget pentru nimic azi și vrei doar să lenevești în fața televizorului.

Vărsător

Săptămâna începe în forță pentru tine și îți dedici ziua de luni muncii. Preferi să lucrezi în liniște, dar azi va trebui să te concentrezi mai mult pentru că la birou va fi gălăgie și haos.

Pești

Renunți la socializarea clasică pentru cea virtuală. Ești rupt de realitate și te dedici în totalitate comunicării în online. Spre seară încearcă să faci o scurtă plimbare în are liber și să-ți mai relaxezi mușchii încordați.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×