Sfatul zilei de luni, 19 august 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să caute noi surse financiare

Dan Suta   
în Horoscop
18/08/2019, 14:11
Sfatul zilei de luni, 19 august 2019 pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să caute noi surse financiare
Sfatul zilei de 19 august 2019. Sursa foto: Wallpaper Cave

Citește sfatul zilei de luni, 19 august 2019, și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă și numărul norocos al zilei pentru zodia în care ești născut. Balanțele dau de greu în prima zi a săptămânii: vor descoperi că nu le mai ajung banii pentru toate capriciile și vor intra în panică.

Sfatul zilei de 19 august 2019

Berbec: Fii pregătit pentru această zi, căci vei fi solicitat din toate părțile. Trebuie să dai dovadă de randament mai mult ca oricând. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur: Ai ceva treabă de făcut, așa că ar fi bine să te organizezi de la prima oră a dimineții. Seara primești un cadou de la o persoană de la care sigur nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 10.

sfatul zilei 19 august 2019
Balanțele dau de probleme financiare. Sursa foto: Vecteezy

Leilor le lipsește curajul

Gemeni: Nu te certa cu oamenii din jurul tău pentru că nu sunt de acord cu tine. Trebuie să te obișnuiești cu părerile diferite, chiar și ale celor dragi ție. Numărul norocos al zilei: 11.

Rac: Nu pleca la drum cu îndoieli și cu negativism. E bine să te gândești la lucrurile pe care le-ai realizat până acum cu propria ta muncă. Numărul norocos al zilei: 9.

Leu: Ai nevoie de ceva mai mult curaj pentru a duce la bun sfârșit anumite nebunii pe care le aveai în plan de mai multă vreme. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară: Pune-te în locul oamenilor pe care îi critici și încearcă să îți imaginezi cum ai reacționa în anumite momente critice. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Nu te răzgândi cu privire la anumite idei pe care le ai, ci doar încearcă să economisești mai mulți bani. Trebuie să fii mult mai responsabil din punct de vedere financiar. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion: Ai steaua ta norocoasă, așa că nu îți pierde niciodată încrederea că ești vegheat de acolo de sus. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Nu îi judeca pe oamenii din jurul tău pentru credințele lor, ci învață să respecți și alte filosofii de viață. Numărul norocos al zilei: 33.

Capricorn: Te paște un gând de ducă, dar nu știi unde anume ai vrea să aterizezi. Caută bine locul de pe hartă unde ai vrea să ajungi. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător: Dar din dar se face Rai, așa că ar fi indicat să fii mai darnic cu oamenii din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 6.

Pești: Dacă simți că nu te potrivești anturajului, ar fi bine să ieși din el înainte să fie prea târziu. Numărul norocos al zilei: 1.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×