Sfatul Zilei de luni, 14 octombrie. Gemenii trebuie să rezolve o problemă sentimentală

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 14 octombrie 2019 pentru fiecare zodie în parte! Cea mai mare parte dintre nativi se vor bucura de clipe liniștite în compania celor dragi, mai ales că nu se anunță foarte multe evenimente notabile. Gemenii, în schimb, se vor vedea nevoiți să facă față unor probleme de natură sentimentală, așa că ar fi indicat să asculte cu atenție sfatul acestui debut de săptămână.

Așa arată sfatul zilei din data de 14 octombrie

Berbec

Încă de la primele ore ale dimineții primești o veste cât se poate de bună, pentru că o sumă de bani îți rotunjește serios bugentul. Ai acum ocazia să pui în practică planuri mai vechi pe care le-ai tot amânat. Numărul norocos: 3

Taur

Se pare că întâmpini dificultăţi financiare, însă le depăşești până la urmă fără mari probleme. Traversezi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice, iar creativitatea şi originalitatea de care dispui îți aduc un succes neaşteptat în societate. Numărul norocos: 5.

Sfatul zilei de luni, 14 octombrie. Sursa foto: b1.ro

Gemeni

Ai ocazia să rezolvi o problemă de natură sentimentală, iar un prieten îți propune să te asociezi într-o afacere pe care a demarat-o cu puţin timp în urmă. Nu ar trebui să refuzi această oportunitate. Numărul norocos: 8.

Rac

Ai o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar ești într-o formă excelentă şi poți să-i faci față. Situaţia financiară nu este prea bună, însă nu e cazul să te îngrijorezi. Numărul norocos al zilei: 10.

Leu

Este momentul să faci schimbările dorite pe plan sentimental, dar şi în domeniul afacerilor. Relaţiile cu partenerii decurg foarte bine şi este un moment prielnic pentru a încheia contracte şi a semna documente. Numărul norocos: 15.

Fecioară

Ești plin de energie şi poți realiza tot ce ți-ai propus pentru debutul săptămânii. Te sfătuim să eviți, însă, excesele alimentare, pentru că riști să ai parte de unele probleme de sănătate. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanţă

Te simți plin de energie şi capabil să faci mari eforturi fizice, mai ales că ai nevoie. Ai grijă, totuși, nu ar trebui să-ți supraestimezi forțele, pentru că te poți trezi cu situații extrem de neplăcute. Numărul norocos: 4.

Scorpion

Ai idei valoroase, apreciate de şefi şi de colegii de serviciu. Ești în formă şi poți să finalizezi tot ce ai început în urmă cu ceva timp. Cu toate acestea, situaţia financiară s-ar putea să nu fie tocmai bună, dar privește cu încredere spre viitor și totul va fi bine. Numărul norocos: 12.

Săgetător

Este un moment favorabil pentru investiţii sau pentru a începe o afacere. De asemenea, sunt favorizate întâlnirile romantice şi călătoriile. Dacă ți se propune o colaborare, nu o refuza! Numărul norocos: 13.

Capricorn

Poți face schimbări importante, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru cămin. Te sfătuim să te organizezi riguros şi să ții cont de sfaturile partenerului de viaţă. Numărul norocos: 6.

Vărsător

Poți avea o mare reuşită cu prilejul unei scurte călătorii în interes de afaceri. Te sfătuim să ai răbdare şi să eviți discuţiile în contradictoriu cu partenerul de afaceri. După-amiază reuşești să rezolvi o problemă sentimentală mai veche. Numărul norocos: 1.

Pești

Ești nevoit să-ți schimbi programul de mai multe ori, dar schimbările se vor dovedi benefice. Faci cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă care te va ajuta cu sfaturi la demararea unei activităţi profitabile. Numărul norocos: 14