Sfatul Zilei de joi, 21 noiembrie. Gemenii devin impulsivi

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/11/2019, 11:36
Sfatul Zilei de joi, 21 noiembrie. Gemenii devin impulsivi
Gemenii au probleme în relația cu partenerul de viață. Sursa foto: antena3.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de joi, 21 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de momente liniștite, mai ales în plan profesional. Dacă ești născut, însă, în zodia Gemenilor, în schimb, trebuie să știi că viața sentimentală nu vine cu vești tocmai bune. Tensiunile din relația cu persoana iubită te pot face irascibil și riști astfel să provoci conflicte inutile cu toți cei din jurul tău.

Așa arată sfatul zilei din data de 8 iulie

Berbec

Te vei face remarcat într-o reuniune și s-ar putea să cucerești inima unei persoane deosebite. Te sfătuim să acorzi mai multă atenţie acestui eveniment, pentru că este posibil să legi o prietenie de durată. Ar fi bine să asculți și sfaturile din partea prietenilor apropiaţi. Nu neglija odihna! Numărul norocos: 5.

Taur

Zi favorabilă pentru întâlniri cu prietenii. În familie, te vei bucura de armonie, dar nu este exclus să apară și unele probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea ca o persoană în vârstă să îți împrumute o sumă de bani pe care i-ai cerut-o mai demult. Dacă ți se va oferi o colaborare, te sfătuim să nu eziți și să accepți cu mare încredere. Numărul norocos: 3.

Gemeni

Dimineaţa s-ar putea să fii mai impulsiv şi este posibil să aduci unele jigniri la adresa unei persoane de sex feminin. Nu este o zi bună pentru a te ocupa de afaceri. După-amiaza vei avea ocazia să petreci momente plăcute împreună cu persoana iubită. Totuși, te sfătuim să dai dovadă de o oarecare prudență. Nu te lăsa antrenat într-o dispută aprinsă! Numărul norocos: 10.

Rac

Astăzi vei fi melancolic şi s-ar putea să nu iei cele mai bune decizii. Este posibil să ți se propună asocierea într-o afacere. De aceea, îți recomandăm să nu te grăbești. Dacă ești mai atent la relaţiile sentimentale, vei putea petrece o seară romantică de neuitat. Numărul norocos: 13.

Leu

Ai succes în afaceri, dar se impune să faci mai multe drumuri în acest sens. Vei primi ajutor foarte mult de la o femeie care îți apreciază corectitudinea. După-amiaza te vei confrunta cu o problemă sentimentală, dar vei găsi foarte repede o soluție convenabilă. Te sfătuim să nu neglijezi deloc odihna. Numărul norocos: 8.

Fecioară

La serviciu, ești foarte apreciată, datorită iniţiativelor inspirate de care dai dovadă. După-amiaza trebuie să iei o decizie serioasă în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită. Ascultă-ți intuiţia şi nu vei da greş! Spre seară, te așteaptă clipele de relaxare după care tânjești de foarte multă vreme. Numărul norocos: 15.

Balanţă

Zi favorabilă relaţiilor sentimentale. De asemenea, te poți afirma în societate. Îți recomandăm să ai o oarecare prudență la serviciu şi în afaceri. S-ar putea să apară unele probleme legate de bani, dar tot vei reuşi să faci o escapadă cu prietenii. Cei din jur te apreciază pentru atenţia deosebită pe care o acorzi celor din familie. Numărul norocos: 2.

Scorpion

Ai probleme financiare, motiv pentru care vei fi toată ziua indispus. Te sfătuim să nu demarezi activităţi noi. Nu te ocupa astăzi de afaceri, ca să nu apară surprizele neplăcute! În relaţiile sentimentale, totul este în regulă, ceea ce îți menţine moralul ridicat. Numărul norocos: 8.

Săgetător

Dimineaţa vei face cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţa ta. Sfatul nostru este să fii mai atent la job, pentru că poți fi predispus la greșeli. Relaţia cu persoana iubită este pe un făgaș bun şi drept dovadă veți petrece împreună momente plăcute. Numărul norocos: 11.

Capricorn

Ești într-o formă intelectuală foarte bună, care îți va influenţa favorabil relaţiile cu cei din jur. Astăzi ai succes în societate şi în afaceri. Sunt şanse ca o persoană importantă să-ți propună o colaborare pe termen lung. Îți recomandăm să îți stabilești foarte clar priorităţile. Este bine să asculți și sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie! Numărul norocos: 17.

Vărsător

Dimineaţa vei cumpăra un obiect important pentru cineva din familie. La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia trebuie să rămâi peste program. Seara o vei petrece într-un mod plăcut, în mijlocul familiei. Numărul norocos: 12.

Pești

Este posibil să întâmpini unele dificultăţi în relaţiile parteneriale. Te sfătuim să fii calm şi să nu refuzi dialogul. Fii mai explicit dacă vei avea o discuție cu partenerul de viaţă, pentru a evita un conflict! Spre seară vei primi nişte bani pe care îi aşteptai de câteva zile. Îți recomandăm să fii atent pe ce îi cheltui. Numărul norocos: 6

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×