Sfatul Zilei de joi, 18 iulie. Zodia care pleacă în vacanță

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 13:38
Sfatul Zilei de joi, 18 iulie. Zodia care pleacă în vacanță
Cei mai mulți dintre nativi pleacă în vacanță. Sursa foto: spynews.ro

FANATIK îți prezintă sfatul zilei de joi, 18 iulie, pentru fiecare zodie în parte. Se anunță o zi liniștită, fără evenimente notabile. Vara e în toi, așa că majoritatea semnelor zodiacale se pregătesc pentru vacanța menită să le încarce bateriile.

Așa arată sfatul zilei din data de 18 iulie

Berbec

Persoana iubită îți reproșează anumite lucruri, însă ai tendința de a o ignora. Chiar dacă uneori e bine să te detașezi de probleme, nu îți recomandăm o astfel de atitudine, mai ales că relația în care ai investit sentimente profunde se poate destrăma într-o clipă. Numărul norocos al zilei: 15.

Taur

Ești foarte motivat să duci la bun sfârșit proiectele pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. Încearcă totuși să nu neglijezi perioadele de odihnă. Numărul norocos: 5.

Destinațiile exotice sunt ideale pentru vacanță
Destinațiile exotice sunt ideale pentru vacanță

Gemeni

Te eliberezi în sfârșit de toate frustrările și nemulțumirile care nu îți dădeau pace de ceva timp. Ai parte de o vacanță liniștită în mijlocul naturii, alături de persoana iubită. Profită din plin de aceste momente. Numărul norocos: 3.

Rac

Ai ocazia să îți clarifici toate dubiile. Chiar dacă ce vei afla nu va fi tocmai pe placul tău, încearcă să îți păstrezi calmul. N-are rost să amplifici tensiunile deja existente. Numărul norocos: 3.

Leu

Te așteaptă o zi minunată, în compania tuturor celor dragi. Spre seară, partenerul de viață a pregătit o cină specială în doi. Numărul norocos: 1.

Fecioară

După o perioadă mai puțin plăcută, situația începe în sfârșit să revină la normal. Bucură-te de reușitele activităților tale din ultima vreme, le meriți cu prisosință. Numărul norocos: 2.

Balanță

Adevărul nu este întotdeauna la vedere, așa că va trebui să sapi ceva mai adânc. Chiar dacă nu prea îți stă în fire, încearcă să ai răbdare. Numărul norocos: 11.

Scorpion

Relația cu persoana iubită nu traversează cele mai bune momente, așa că ar trebui să iei măsuri. Scânteia poate fi reaprinsă, totul depinde doar de tine. Numărul norocos: 8.

Săgetător

Nu mai sta deoparte! E momentul potrivit să te implici. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn

Evită discuțiile în contradictoriu. Trebuie să dai dovadă de maturitate. Uneori, compromisul este cea mai bună variantă. Numărul norocos al zilei: 3.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă nu prea ai chef de nimic astăzi, va trebui să tragi de tine, pentru că locul de muncă nu așteaptă. Numărul norocos: 13.

PEȘTI

Gândește-te de două ori înainte să spui ceva, pentru că ai tendința să arunci cu vorbe grele, mai ales în relația cu persoana iubită. Numărul norocos: 14.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×