Sfatul Zilei de joi, 17 octombrie. Racii nu trebuie să se dea bătuți

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/10/2019, 09:17
Sfatul Zilei de joi, 17 octombrie. Racii nu trebuie să se dea bătuți
Racii au probleme, așa că trebuie să ia atitudine. Sursa foto: observator.tv

FANATIK îți aduce sfatul zilei de joi, 17 octombrie 2019 pentru fiecare zodie în parte. Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de momente frumoase la mijlocul acestei săptămâni, mai ales din punct de vedere al vieții sentimentale. Dacă ești născut în zodia Rac, va trebui să-ți iei inima în dinți și să acționezi pentru a pune capăt unei situații dificile.

Așa arată sfatul zilei din data de 17 octombrie

Berbec

Ai depășit problemele de comunicare din ultimele zile, iar acum ești capabil să-i faci pe toți din vorbe. Alege, însă, cu atenție fiecare cuvânt, pentru că poți provoca adevărate tsunami-uri și nu credem că îți dorești așa ceva. Numărul norocos: 3.

Taur

Ascultă-ți mama atunci când îți atrage atenția asupra problemelor amoroase. Chiar dacă ți se pare cicălitoare, nu vrea decât să te ajute, mai ales că are o experiență de viață mult mai mare. Orgoliul te va face să persiști în greșeală. Numărul norocos: 5.

Sfatul zilei de joi, 17 octombrie vine cu vești bune pentru mulți dintre nativi. Sursa foto: observator.tv
Sfatul zilei de joi, 17 octombrie vine cu vești bune pentru mulți dintre nativi. Sursa foto: observator.tv

Gemeni

Azi comunici mai bine cu băieții, deși în mod normal fetele îți prezintă mai multă încredere. Încearcă să nu mai faci discriminare între sexe! Numărul norocos al zilei: 7.

Rac

Nu te lăsa bătut indiferent cât de greu ți se pare situația de acum. Nu renunța, chiar dacă unii îți sugerează asta. Ai încredere în propriile forțe și vei reuși să-ți îndeplinești obiectivul. Numărul norocos al zilei: 10.

Leu

Vorbește cu prietenii dacă te deranjează felul în care decurge atmosfera din gașcă. Nu prea au chef de distracție, mai ales că este mijlocul săptămânii, dar în weekend se vor revanșa cu siguranță printr-o petrecere de cinste. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară

Abordează-i pe ceilalți cu veselia și pozitivitatea care te caracterizează. Crede-ne pe cuvânt, au mare nevoie de o astfel de atitudine, așa că nu ezita. Numărul norocos al zilei: 8.

Balanță

Joci cartea enigmaticului și asta îi fascinează pe ceilalți, mai ales că o doză de mister e întotdeauna binevenită. Oamenii care te cunsoc, însă prea bine nu vor privi cu ochi tocmai buni atitudinea ta, așa că ai grijă să nu te dea de gol. Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion

Dacă vrei să rupi relația de iubire în care ești implicat, ar fi bine să aduci și niște argumente valide în favoarea separării. Numărul norocos al zilei: 12.

Săgetător

Dai cu banul și iese fix invers decât ți-ai dorit. Asumă-ți faptul că ți-ai pus destinul în mâinile norocului. Numărul norocos al zilei: 11.

Capricorn

Încearcă să mai lași de la tine în disputele cu ceilalți. Trebuie să dai dovadă de maturitate. Uneori, compromisul este cea mai bună variantă. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător

Chiar dacă ai tendința să rămâi în pană de idei uneori, de data aceasta imaginația ta zburdă. Fii creativ. Numărul norocos al zilei: 18.

Pești

Gândește-te de două ori înainte să spui ceva. Nu te aventura în declarații pompoase sau în atacuri la persoană. Numărul norocos al zilei: 6.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×