Sfatul zilei de 7 decembrie 2019 pentru fiecare zodie. Atenție la sănătate

Alexa Serdan   
în Horoscop
06/12/2019, 14:23
Sfatul zilei de 7 decembrie 2019 pentru fiecare zodie. Atenție la sănătate
Citește ce a rezervat sfatul zilei pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 7 decembrie, aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Nativii născuți în zodia balanță trebuie să se gândească mai mult la sănătate. Semnul zodiacal leu trece prin mai multe stări și are un car de nervi. Află ce se întâmplă cu restul zodiilor.

Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 7 decembrie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec

A venit timp să-ți faci ordine în viață. Renunță la relațiile nocive de prietenie și la gândurile care nu-ți dau pace. Privește înainte și ai mai mmultă încredere în forțele proprii. Nu te baza pe ceilalți.

Taur

Relația amoroasă cam scârțâie și nu este exclus să se rupă definitiv. Nu fii dezamăgit, sufletul pereche te așteaptă. Discută deschis și sincer cu persoanele din jur. Ține cont de sfaturile familiei.

Gemeni

Ești tot mai preocupat de dietă și de felul în care arăți. Te gândești serios să adopți alt stil vestimentar și ziua de sâmbătă te găsește în mall. Achiziționează doar lucrurile de care ai nevoie.

Rac

O fostă iubire va apărea în drumul tău. Nu uita care au fost motivele care au dus la despățire. Discutați și luați-vă la revedere. Nu fii dezamăgit pentru că îți vei întâlni jumătatea în curând.

Leu

Ești tensionat și treci prin mai multe stări emoționale. Păstrează-ți calcul și nu-ți vărsa nervii pe ceilalți. Nu au absolut nicio vină. Descarcă-te altfel, mergi la alergat sau fă curat în casă.

Fecioară

Analizează în amănunt situațiile în care ești pus și nu lua decizii pripite. Vorbele aruncate-n vânt îți vor răni prietenii. Mare atenție la cuvintele pe care nu le mai poți retracta.

Balanță

Nu ai vlagă și lenevești. Lipsa de energie îți dă ocazia să vezi filmele pe care le ai pe listă. Amână pentru mâine lucrurile pe care le ai în minte. Concentrează mai mult asupra sănătății și mergi la medic.

Scorpion

Astăzi vei cunoaște victoria asupra unui viciu. Și unde mai pui că ai sprijunul familiei și prietenilor. Renunță la proastele obiceiuri și gândește-te la un viitor luminos. Se anunță un drum frumos.

Săgetător

Nu pune paranoia înaintea faptelor. Dacă gândești negativ, asta vei atrage. Cercul de prieten este un remediu ideal pentru starea în care te afli. Distrează-te și ieși din monotonia zilnică.

Capricorn

Ziua ta va începe liniștită și senin. Mai târziu vei primi o ofertă de muncă de nerefuzat. Nu te grăbi să dai răspunsul, consultă-te cu o persoană apropiată în care ai maximă încredere.

Vărsător

Planurile pe care le ai în gând vor fi duse cu brio la bun sfârșit. Un telefon de la un prieten drag îți va aduce aminte de vremurile bune. Mergi într-un loc care-ți trezește amintiri frumoase.

Pești

Numărul mare de sarcini te cam depășește. Nu este nimic rău în a cere ajutorul celor dragi. Cu siguranță, cineva va fi aproape de tine și îți va întinde o mână de ajutor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×