Sfatul Zilei de 26 august. Fecioara are probleme serioase!

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
25/08/2019, 23:45
Sfatul Zilei de 26 august. Fecioara are probleme serioase! GALERIE FOTO
Sfatul Zilei 26 august

FANATIK vă aduce Sfatul Zilei de 26 august, în care veți găsi modalități cum ar trebui tratate probleme cu care vă  veți confrunta. Astrele transmit mesaje puternice legate de zodii, însă trebuie să știm să le ascultăm!

Așa arată Sfatul Zilei de 26 august pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii sunt foarte ocupați astăzi. Au treburi multe de rezolvat și decizii importante de luat, așadar trebuie să se gândească bine înainte să acționeze. Numărul norocos al zilei este 4.

Taur

Nativii Taur au de reglat niște conturi cu un partener de afaceri destul de dificil. Cu calm, totul va fi bine. Numărul norocos al zilei este 6.

Sfatul Zilei 26 august
Sfatul Zilei 26 august

Gemeni

Nativii Gemeni profită de această zi frumoasă și bănoasă. Vor avea un câștig destul de important, dar trebuie să păstreze banii, deoarece aceste ocazii nu apar prea des. Numărul norocos al zilei este 9.

Rac

Urmează o zi cu emoții pentru tine, însă vei reuși să faci față cu brio oricărei încercări. Ieși în oraș și sărbătorește acest succes cu prietenii și cu familia. Numărul norocos al zilei este 2.

Leu

Leu s-ar putea să aibă o zi grea. Va auzi o bârfă despre el care a plecat de la o persoană pe care o considera apropiată. Sfatul nostru este să nu pui la sufet orice banalitate. Numărul norocos al zilei este 7.

Fecioară

Fecioara este tare ocupată astăzi. Nativii nu știu de ce să se apuce mai repede, însă trebuie să rezolvi problemele pe rând. Numărul norocos al zilei este 1.

Balanță

Nativii Balanță au nevoie de liniște astăzi. Au avut un weekend destul de agitat, iar acum trebuie să ia lucrurile pe rând. Numărul norocos al zilei este 3.

Scorpion

Evită orice discuție în contradictoriu cu persoana iubită sau cu rudele, deoarece astăzi s-ar putea să creezi un adevărat scandal pe care nu vei reuși să îl scoți la capăt, oricât de mult ai încerca. Numărul norocos al zilei este 5.

Săgetător

Săgetătorul va primi informații de aur. Afacerea lor va înflori cu astfel de informații. Folosește-le cu băgare de seamă! Numărul norocos al zilei este 8.

Capricorn

Ar fi bine să fii mai atent la discuțiile cu partenerul de viață și să îl asculți mai bine. Așa puteți afla multe lucruri unul despre celălalt. Numărul norocos al zilei este 2.

Vărsător

Vărsătorul are nevoie să facă ceea ce-i place, astăzi. A acumulat destul de mult stres în ultima perioadă, iar acum trebuie să se relaxeze cu activități pe placul său. Numărul norocos al zilei este 13.

Pești

Nativii Pești sunt un pachet de nervi, astăzi. Trebuie să se calmeze pentru ca lucrurile să nu o ia pe un făgaș greșit. Numărul norocos al zilei este 4.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×